• (5-04-2015, 13:05)   
  •   0   
  •  975 
Брошки от филц и мълния

Брошки като украса за известно време паднал от трасето на модата, но в последно време все по-често се дават за себе си, да знаете как стилна тенденция, вълнуващ се нарежда не само неформална на модата, но и на световната.

Текстилни декорации категория "ръчно мейд" са популярни не само благодарение на своята хубост - те не са скъпи, но дори и тези, които не са готови да плащат за попълване на колекции от накити, е в състояние да ги направите сами, като плащат пари само за материали. И брошка от цип и филц изглежда оригинално и няколко "душевно", с което на моменти не е достатъчно бижута, изделия, доведенным ръка на майстор до съвършенство.

Брошки от филц и ципове: с какво се носи и как да избера?Брошка от цип впечатление за това, че върви добре с горната дрехи, а именно - с палто. Така че, първото нещо, което може да бъде украсена с брошка - това е обикновена, за предпочитане светли на цвят пролетни и есенни палта.

Брошки от мълния и се комбинират с пуловери, които са толкова популярни в зимния сезон 2013-2014. Определено е ярка и пъстра брошка трябва де пуловер без принта.

Брошки от вълна и с цип и може да се превърне в подходящ декор за шапки и шапки. Фетр - класически шляпный материал, така и с почувствах брошью те ще се слее не може да бъде по-добре.

Изберете брошка трябва да не е само от личен вкус. Днес най-популярни герои брошки от филц и цип стават сови, водни кончета, птици, знаци и символи на флората - листа и цветя. По този начин, в зависимост от стила и си струва да избират брошка, но особено внимание трябва да се обърне на цветовете.

Брошка - онзи елемент от облеклото, който привлича към себе си внимание, и затова е важно той да е едновременно ярка и в същото време гармонировал с основната гама. Така че, ако палто бежов или млечен оттенък, то с него ще се слее топли нюанси - оранжево, зелено, червено. С дрехи студени нюанси се съчетават същите брошки - студена гама.
Също така имайте предвид важен елемент брошки - цвят, цип, който може да бъде със сребрист или златист оттенък.
Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния

Брошки от филц и мълния
Заедно с"Брошки от филц и мълния" също четат: