• (5-04-2015, 13:06)   
 •   0   
 •  958 
Брошки от мъниста

Бродирани мъниста брошки - това творение на "ръчно мейд" - изкуството за правене на неща с ръцете си, което днес е много популярно и не се отнасят само за декор, но и за козметика.

Шампанско брошки днес имат анималистичную тенденция и представляват форма на птиците и зверушек. Не рядко се срещат и по-неутрална - растителната тема, която е годен момичета, малко по-възрастните - ако се носят брошку под формата на бухал може да е много млада дама, момичета, представляващи категорията на по-зряла аудитория, избират цветя и листа.

Красиви брошки от мъниста : сови и цветяТака че, помислете за брошки от мъниста по-отблизо: каква е тяхната уникалност, каква е тайната на популярността, както и кои от тях са най-популярни към днешна дата.

Брошка бухал от мъниста

Сова - това е достатъчно сложна композиция, защото за демонстрация идеи са необходими елементи, които ще отделят очите, крилата и тялото. Така че брошки от мъниста и камъни, като правило, се отнасят до "совиной", свързани с темата.

Брошка бухал може да бъде подробна или схематичной, и представят няколко избрани обекти - елипси и кръгове, различни по размер, и триъгълник - изражението на "лицето" на бухал. Подробен бухал може да има дори различен цвят на крилата.

Брошка цвете от мъниста

Брошка, бродирани с мъниста, без "участието" на камъни или мъниста, като правило, се отнася за растения, свързани с темата. Сред тях най-популярни са следните два вида:

 • Брошка от мъниста роза рядко се създава, без клони и листа - така изглежда композиционно и по-интересно.

 • Брошка мак от мъниста - още един популярен цвете, украшающий блузы, пуловери и рокли дама. Маки днес изпитват невероятна популярност, и образ на тези цветове се срещат не само бижута, но и в дизайна на текстил, посуда. • Брошка пеперуда от мъниста

  Брошка от мъниста и мъниста най-често се отнася до теми, свързани с насекоми. Всички записи се удря пеперуди, но за тях е синхронизирано и бръмбари и водни кончета.

  Форма на пеперуда от гледна точка на ръкоделието - истинския подарък, в края на краищата, с цялата простота форми те ви позволи да демонстрирате красотата брошки с помощта на настаняване на крилете на мъниста, а в по-редки случаи - камъни.

  Пеперуди, както и сови, могат да бъдат схематичными или детализированными. Подробен пеперуди с демонстрация на "тънкостите" декор - с мустаци, тяло и крила се изпълняват трудно, но резултатът надминава усилия. В резултат на това се получават наистина красиви пеперуди, особено, ако мъниста и мъниста се отнасят до една цветова палитра.
  Схематичные пеперуди изглеждат смешно и просто, че не ги прави по-малко привлекателни.
  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста
  Заедно с"Брошки от мъниста" също четат: