• (5-04-2015, 13:06)   
 •   0   
 •  609 
Брошки от мъниста

Бродирани мъниста брошки - това творение на "ръчно мейд" - изкуството за правене на неща с ръцете си, което днес е много популярно и не се отнасят само за декор, но и за козметика.

Шампанско брошки днес имат анималистичную тенденция и представляват форма на птиците и зверушек. Не рядко се срещат и по-неутрална - растителната тема, която е годен момичета, малко по-възрастните - ако се носят брошку под формата на бухал може да е много млада дама, момичета, представляващи категорията на по-зряла аудитория, избират цветя и листа.

Красиви брошки от мъниста : сови и цветяТака че, помислете за брошки от мъниста по-отблизо: каква е тяхната уникалност, каква е тайната на популярността, както и кои от тях са най-популярни към днешна дата.

Брошка бухал от мъниста

Сова - това е достатъчно сложна композиция, защото за демонстрация идеи са необходими елементи, които ще отделят очите, крилата и тялото. Така че брошки от мъниста и камъни, като правило, се отнасят до "совиной", свързани с темата.

Брошка бухал може да бъде подробна или схематичной, и представят няколко избрани обекти - елипси и кръгове, различни по размер, и триъгълник - изражението на "лицето" на бухал. Подробен бухал може да има дори различен цвят на крилата.

Брошка цвете от мъниста

Брошка, бродирани с мъниста, без "участието" на камъни или мъниста, като правило, се отнася за растения, свързани с темата. Сред тях най-популярни са следните два вида:

 • Брошка от мъниста роза рядко се създава, без клони и листа - така изглежда композиционно и по-интересно.

 • Брошка мак от мъниста - още един популярен цвете, украшающий блузы, пуловери и рокли дама. Маки днес изпитват невероятна популярност, и образ на тези цветове се срещат не само бижута, но и в дизайна на текстил, посуда. • Брошка пеперуда от мъниста

  Брошка от мъниста и мъниста най-често се отнася до теми, свързани с насекоми. Всички записи се удря пеперуди, но за тях е синхронизирано и бръмбари и водни кончета.

  Форма на пеперуда от гледна точка на ръкоделието - истинския подарък, в края на краищата, с цялата простота форми те ви позволи да демонстрирате красотата брошки с помощта на настаняване на крилете на мъниста, а в по-редки случаи - камъни.

  Пеперуди, както и сови, могат да бъдат схематичными или детализированными. Подробен пеперуди с демонстрация на "тънкостите" декор - с мустаци, тяло и крила се изпълняват трудно, но резултатът надминава усилия. В резултат на това се получават наистина красиви пеперуди, особено, ако мъниста и мъниста се отнасят до една цветова палитра.
  Схематичные пеперуди изглеждат смешно и просто, че не ги прави по-малко привлекателни.
  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста

  Брошки от мъниста