• (5-04-2015, 13:06)   
  •   0   
  •  569 
[]"href="/sites/default/files/dalia/yuvelirnye_izdeliya_kameya_1.jpg">
Бижута Камея

Бижутериен къща Камея ангажирани в създаването на бижута от злато. Той започва своето съществуване през 1991 г. и вече е разпространен своята мрежа в почти всички региони на Русия.

Златар фирма Камея създава бижута с инкрустации от естествени камъни, икономични - от синтетични камъни, от облегченного злато, а също и продукти без вложки от чисто злато.

Бижутериен завод Камея не веднъж награждался награди и е доказала своята стабилност по време на кризи, които се занимават с този занаят. Въпроса е, че златар фирма Камея при определени обстоятелства започва да освобождава икономични линия от облегченного злато и синтетични камъни, че по никакъв начин не се отразява на външния вид на и качеството на продуктите, но точно отразява на цената. По такъв начин жените да купуват бижута, дори тогава, когато цената на златото е увеличен, без оглед на доходите на населението.

Златар фабрика Камея, като всяка голяма компания, има и свой девиз, състоящ се в прилагането на международните технологии и опит в производството на бижута в комбинация със създаването на известните бижута. Колко бижута Камея могат да бъдат разпознати, ние ще се опитаме да научите в тази статия.

Характеристики на бижута КамеяМосква бижутериен завод Камея пуска колекция от бижута, обединени от цветовата палитра, тематични мотиви и са използвани камъни.

"Хармонично разнообразие"

Колекция "Хармонично разнообразие" бижута на марката Камея пълна хармония с прости форми, присъщи на класически бижута, изделия. Така се оказва в центъра на вниманието овални, които са капсулирани в обеци Камея и перстнях. Особеност на колекцията е фактът, че тук можете да закупите комплект - обеци с печат.

Тук се използва оранжево и жълто злато с огромни камъни - топаз и аметистом. Топаз са представени в широка цветова гама - и нежно-сини и розови, и кехлибар, и, разбира се - бял топаз красят като обеци, така и пръстените.

"А ненадмината женственост"

"А ненадмината женственост - това е триумф на асоциацията и абстракция - форми, понякога приличащи на пера жарптицы, а понякога - миди с водни дълбини, са впечатляващи със своята помпезностью и блясък.

В колекцията се използва от жълто и бяло злато с бяло, лилаво и розови камъни.

"Доброто е магия"

"Доброто е магия" - това е борбата бяло и черно, в истинския смисъл на доброто със злото. Дизайнерите не спроста изберете игра комбинация от противоположности и във всеки де се вижда обединението на черни камъни с бели. Това е класическа комбинация от обрамлено бяло и жълто злато.

Преобладава формата на продукти дъга - така-успешно се представя контраста във формата на бяло-черни ивици от камъни.

"Актуалната класика"

"Актуалната класика" е кръстен актуална не само така - това е една от най-контрастни колекции с необичайни решения, в които успешно се съчетават класически модели на обеци и пръстени заедно с необичаен интериор под формата на големи сапфири.

В колекцията се използва само от бяло злато, който добре се съчетава с наситен син цвят.

"Вечни ценности"

Златни брачни халки Камея, представени в колекция "Вечни ценности". Тук можете да намерите максимално златното разнообразие - се използва бяло, жълто и оранжево злато с бели камъни.

Пръстени изглеждат елегантно и изящно, и към него производителят полага обеци в същия дизайн.

"И най-строг самоконтрол"

Този, който не приема в бижута помпозност и изобилие на блясък, приглянется колекция "Строг самоконтрол". Тук всичко е създадено за мярка и се взема предвид златната среда - сложни форми са компенсирани рядко блясък на камъни, и може би затова само тук можете да намерите троен комплект - обеци с печат и веригата с окачване.
Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея

Бижута Камея
Заедно с"Бижута Камея" също четат: