• (5-04-2015, 13:07)   
 •   0   
 •  473 
Брошки от филц

Брошки от филц - това е, извън всякакво съмнение, аксесоар за онези момичета, който е свикнал да се открояват и да се стреми винаги и навсякъде да бъде оригинална и интересна. За никого не е тайна, че стил личи в малките неща, необикновени идеи, които може да се види в начина, и именно такива вещи е най-доброто доказателство за това.

Каква е тя фетровая брошка?Филц брошки са създадени от изключителни по своите свойства материал, който представлява себе си свалянный по специална технология пух. Разновидности на този материал е доста много, по тази причина от него се създават не само за украса, но дори дамски ботуши , а също и филц шапки .

В почувствах брошки има нещо игрушечное и сладка, тя изглежда много интересно, за сметка на уникалната си текстура, добре се съчетава с вязаными пуловери, рокли и джемперами. Заедно с това, не трябва да се носят с лятото или пролетта блузами.

Какви са брошки от филц?Този оригинален аксесоар може да бъде изпълнена под формата на:

 • различни цветове (холандски рози, диви ромашек, васильков и др) ;

 • зверове;

 • абстрактни композиции. • Безспорно, най-разпространеният вариант е с брошка от филц цвете. В него можете да видите ясно на всички е бунт на фантазия майстор, экспериментирующего с цветове, комбинации и декоративни елементи. Така, например, брошка от филц "мак", украсена с черни мъниста или големи мъниста ще бъде много подходящо в алом пуловер с триъгълен силует. Като цяло, наличието на такъв аксессуаре допълнителни елементи - конци или мъниста, му придава още по-голяма оригиналност.

  Барышням, които предпочитат задорные образи, със сигурност ще са по душата на варианти с удоволствие пълни отглеждат животните. Така, брошка бухал от филц сив, кафяв или черен цвят ще се превърне в оригиналния детайл в премяна закачливо на модата, за която мотото: "да не е като всички" - не просто на думи, а на потвърждение на собствения си стил.
  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц

  Брошки от филц