• (5-04-2015, 13:10)   
 •   0   
 •  566 
Брошки от кожата

Брошка от естествена кожа с всяка изминала става все по-търсен аксесоар, а броят на групировки това определено е оригинална декорация непрекъснато се увеличава. Хармонично съчетание на фин вкус и сложни, невероятни дизайнерски идеи не могат да оставят безразлични истински модата.

Брошки от кожа с различни елементиТака че, брошки от кожата могат да бъдат изпълнени само от едно това е материал, а може да бъде допълнена:

 • козина;

 • пера;

 • мъниста, мъниста;

 • различна кърпа. • Първият вариант е комбинация на две естествени текстури отваря голямо поле за фантазия. Така, дизайнери създават брошки от кожата и козината под формата на клонки от върба или смешно паучка, измислят сложни композиции, които могат да украсят всяко облекло и да го изключителност.

  Строго вечерна рокля без декоративни елементи ще стане по-изискан и стилен, ако го украсят брошью от кожа и кожата. Също така може да приколоть този аксесоар на сако, жилетка или блузу, и целият образ в комплекса ще бъде много модерен.

  Брошка от естествена кожа можете да направите сами  Кожени брошки съществуват в най-различни варианти. Това е и цветя, мним истински и цели композиции, за които е трудно да не се обърне внимание, и всички видове животни, а също и абстрактни детайли.

  Брошки от кожа ръчно изработени със сигурност не само ще зарадва модницу своята красота, но и вдъхновяват за самостоятелно творчество, защото, при желание, всяка млада жена може да се научи на това майсторство. Всичко, което е необходимо голямо желание цветни парчета кожа, лепило, а също така и мъниста или перли.

  За начало може да опитате да направите брошка-цвете от кожа например, една роза или слънчева лайка. Толкова неординарный аксесоар ще се превърне в чудесен подарък за мама и близка приятелка, така че, ако се появяват идеи - те със сигурност си струва да въплъщавам.
  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата

  Брошки от кожата
  Заедно с"Брошки от кожата" също четат: