• (5-04-2015, 13:11)   
 •   0   
 •  498 
Украса от бижута

Жените през всички времена беше присъщо да украсяват себе си - такава е природата на прекрасния пол. Това е чудесен начин за привличане на внимание, да се открояват, да се прояви своята индивидуалност. Като декор винаги са били използвани различни материали. Това е и живи цветя и благородни метали, и скъпоценни камъни, и скъпоценни камъни, и всяка импровизирана материал. Бижута винаги е била актуална.

Тайната на популярността на украса от бижутаКостюми бижута е различно от бижута факта, че е изработена от неблагородни материали. Това има и своите плюсове, и своите минуси. Слабите страни са очевидни, а сред достойнствата може да се отбележи по-ниска цена и разнообразие. Гаранция за популярността им е, че те не познават граници. Тези бижута могат да бъдат изработени от различни по текстура и цвят материали. И всяка, дори и най-фантастичните, може да бъде и тяхната форма. Ето защо днес, тези аксесоари са ценени високо: много звезди от шоу-бизнеса се появяват на светски събития именно в бижута от бижута.

Материал женската носия


 • Стъкло. Най-често тази бижута се намира във формата на мъниста, суспензии и обици. Те добре се преливат, буквално си играят на слънце, привличане на вниманието към себе си. Бижута от венецианско стъкло са известни по целия свят.

 • Метал. Различни сплави обикновено се използват за имитация на благородни метали. Тази мода бижута, например, верижки, гривни или брошки, изглежда доста добре. Но, за съжаление, подобни изделия бързо губят блясък, да се окисляват и потъмняват.

 • Дърво. Тези красиви декорации са подходящи за всички любительницам физически, етнически аксесоари. Колиета, гривни, висулки и обеци от дърво е добре в хармония с дрехи от естествени материи, особено с лен.

 • Миди. Бижута, изработени от този материал са идеални за горещо време на годината. Те превъзходно се съчетават с неща летния гардероб - сарафанами, туниками, поли и къси панталони.

 • Кожа. Пластмаса, приятна на допир материал. Тази мода бижута, особено мъжки и дамски гривни на ръката си, се радва на огромно търсене. Това е скромен, но в същото време стилна декорация. Тя е добре и е подходящо за тези, които обичат дискретни аксесоари.

 • Пластмасата. Обикновено това са активни, живи, понякога дори и лъскави бижута. Не трябва да се включат в тях, но и напълно да се откажат също не трябва. Те хубаво се допълват неща в младежки стил, добре са в хармония с летни дрехи.


 • Това са основните, но далеч не всички материали, от които може да се правят бижута . Тяхното разнообразие е поразителен.
  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута

  Украса от бижута
  Заедно с"Украса от бижута" също четат: