• (5-04-2015, 13:16)   
 •   0   
 •  583 
Италианска бижутерия

Момичета много обича пръстени, обеци и всички верижки и висулки. Затова популярността на красиви и качествени бижута постоянно се увеличава. Може би, никой не може да спори, че по своя лукс и красота на италианската бижута лесно ще превъзхожда всеки друг.

Луксозни бижута от ИталияЗа никого не е тайна, че много известни личности много често спират вашия избор не е на изключително скъпи бижута, бижута, а именно на италиански бижута лукс. В края на краищата, неговото качество също не са по-лоши, а различни варианти на изпълнение позволява на всеки да намери украса по ваш вкус, като по този начин подчертае индивидуалността и характера си обладательницы.

Цялата бижута и т.н могат да бъдат разделени на три вида:

 • Класическа мода бижута. Тези продукти са максимално точно копие на истински скъпоценни бижута. При това се използва спрей злато и сребро. Скъпоценни камъни заместват фианитом, кристали Сваровски, цирконием, изкуствени перли.

 • Этника. Тези изделия от седеф, мъниста, полускъпоценни камъни, японски, китайски, африканския стил. Те много бързо са паднали хареса много модницам, които обичат да се открояват от тълпата.

 • Революционна мода бижута. В тези бижута са въплътени авторско много артистични работа с използване на най-различни материали. • Луксозни италиански бижута винаги е привличал към себе си огромно внимание момичета и жени, които не могат да устоят на възможността за закупуване на поредното елегантно бижу. Винаги е:

 • най-високо качество;

 • стилен дизайн;

 • оригинално съчетание. • При закупуване на италиански бижута месинг под златото може да да бъде уверен, че не се разграничи от скъпоценни бижута.

  Бижута от муранско стъкло  Това стъкло е получило името си от едноименния остров Мурано. От него се правят невероятно красиви обици, колиета, гривни и висулки. От една страна изделия от този материал по никакъв начин не се дължи на бижута, бижута от благородни метали и скъпоценни камъни, но от друга страна - не може да се отрече лукс и красота. Именно по тази причина някои авторски бижута "murano" е доста скъпо.

  Бижута от венецианско стъкло са идеални и за бизнес рокля и до роскошному вечернему заедно. Любителите на свободния стил също предпочитат такава бижута и т.н. Сред огромното разнообразие на бижута от стъкло всяко момиче може лесно да изберете подходящия аксесоар за вашия вкус и стил.

  Модна и стилна бижутерия  Разнообразието от колекции от изящни и красиви бижута Италия Франция може да изненада дори и най-претенциозния модата. При това, за да събере комплекти могат да бъдат под всеки стил и облекло.
  Много интересни и луксозни модели предлагат и фирми като Fendi, Beauty Brass, Kameo Bis, Onttaviani.

  В този сезон особено популярни са огърлица на шията и големи мъниста. Много актуални модели с помощта на големи цветни камъни или от едно парче метал. Повярвайте ми, в такъв де не точно бъдете незабелязани.

  Стилно изглеждат украса от грубо обработен метал, например, по-големи връзки вериги, пръстени или неправилни геометрични форми.

  В модата отново дълги обици-висулки, които понякога достигат невероятни размери. Тази мода бижута идеална ярък момичета, които обичат эпатировать общество.
  Придобиване на италиански бижута, вие по този начин, като кажете на света своя стил и прекрасен вкус. Без такива луксозни и красиви продукт не може да мине нито един модерен момиче. Да и устои пред такава красота е просто невъзможно.
  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия

  Италианска бижутерия
  Заедно с"Италианска бижутерия" също четат: