• (5-04-2015, 13:17)   
 •   0   
 •  191 
Красиви бижута

Красиви бижута - това е не само възможност да се подчертае красотата си, но и начин на изразяване. В края на краищата, тя може много да разкаже за вкусовите предпочитания и стил на обладательницы.

Стилове и тенденции

Най-красиви бижута могат да украсят момиче, но в същото време ако образ обмислен не напълно, а де не отговарят по стил, а на външен вид ще бъде малко абсурдно. Ето защо си струва да се запознаете с всички стилове добра бижута.

 • Бижута в класически стил. Тези бижута се различават сдържаност, лаконичностью и простота. Предимно това е тънка верига, кокетни обици или декорация с имитация на под естествени скъпоценни камъни. Това може да бъде бижутерия с фианитом, цирконий или изкуствени перли. Добър избор на такава декорация може да се намира в колекции Swarovski, Fallon, Тори Бърч.

 • Етнически бижута. Към тази категория могат да бъдат отнесени украса, изпълнена в такива стилове като: японски, китайски, африкански, индийски и индейский. Те могат да бъдат произведени както от метал, така и от пластмаса, кожа, плат. Това е доста необичайна мода бижута, която се радва на огромна популярност.

 • Младежка мода бижута. Такива модели се отличават със своята дерзостью, остроумие и съчетание на ярки цветове. Тази цветна мода бижута е в състояние да се отдели от тълпата. Може би искате да закупите съраунд верижка от пластмаса или обеци в формата на бухал. Цветна мода бижута идеална за дрехи в стил casual или заедно на смесени стилове.

 • Бижута в стил vintage . Украса приличат на бижута от бабушкиной кутии за бижута. Сега те са на върха на своята популярност. Тук е доминиран от флорални мотиви, ярки и лъскави камъни, сложен дизайн и комбинация от тях. Материал на "состаривают под стари времена" за създаване на пълния ефект на старинни бижута. Тези декорации ще изглеждат страхотно с рокли са едни и същи стил.

 • Вечерна мода бижута. Тук са невероятно красиви, деликатен и луксозни изделия. Това могат да бъдат колиета, обици-висулки, гривни в няколко слоя. Най-често такава шикозна бижутерия съдържа голям брой камъни, на които е почти невъзможно да се различат от естествените.

 • Бижута в стил авнгард. Декоративна бижутерия в този стил е различна ширина дизайнерски задумок, неординарными решения и комбинации. Това е един вид произведение на изкуството, с помощта на които може да изрази себе си.

 • Украса в минималистичен стил. Бижута съдържа минимален брой части, неговата форма са много прости и площ на жилищни и лаконичен. Тези продукти не са много лъскави, изпълнени в тихо тонове. • Как правилно да изберете бижута и т.н ?

  Бижута е най-добре, за да събере в един стил с избрания от вас дрехи почивка и начин. Задължително бижута трябва да се подхожда и да се слее по форма и цвят. Така, например рокля в клетката не си струва да се комбинират с кръгли орнаменти или големи бусами.

  Ако облеклото е направен доста смело, бижута трябва да бъдат не много ярки и привличащи погледа, а за покритие в успокояващи нюанси, може да вземете необичайна костюм бижута в ярки цветове. Например черна рокля може да се съживи червен ажурным огърлица.

  Още едно правило правилен избор на бижута е способността да не се перебарщивать. Голям брой, дори много високо качество и луксозни бижута, могат да придават вульгарность и безвкусицу на вашия образ. Трябва да помислите къде ще го сложа в какво количество. Задължително по време на избора на бижута не слушайте съветите на какво е модерно, а към тяхното вътрешно състояние. Това не винаги е модно може да бъде по душа, и тогава тя украса ще бъде просто да лежи на ковчега.
  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута