• (5-04-2015, 13:17)   
 •   0   
 •  296 
Красиви бижута

Красиви бижута - това е не само възможност да се подчертае красотата си, но и начин на изразяване. В края на краищата, тя може много да разкаже за вкусовите предпочитания и стил на обладательницы.

Стилове и тенденции

Най-красиви бижута могат да украсят момиче, но в същото време ако образ обмислен не напълно, а де не отговарят по стил, а на външен вид ще бъде малко абсурдно. Ето защо си струва да се запознаете с всички стилове добра бижута.

 • Бижута в класически стил. Тези бижута се различават сдържаност, лаконичностью и простота. Предимно това е тънка верига, кокетни обици или декорация с имитация на под естествени скъпоценни камъни. Това може да бъде бижутерия с фианитом, цирконий или изкуствени перли. Добър избор на такава декорация може да се намира в колекции Swarovski, Fallon, Тори Бърч.

 • Етнически бижута. Към тази категория могат да бъдат отнесени украса, изпълнена в такива стилове като: японски, китайски, африкански, индийски и индейский. Те могат да бъдат произведени както от метал, така и от пластмаса, кожа, плат. Това е доста необичайна мода бижута, която се радва на огромна популярност.

 • Младежка мода бижута. Такива модели се отличават със своята дерзостью, остроумие и съчетание на ярки цветове. Тази цветна мода бижута е в състояние да се отдели от тълпата. Може би искате да закупите съраунд верижка от пластмаса или обеци в формата на бухал. Цветна мода бижута идеална за дрехи в стил casual или заедно на смесени стилове.

 • Бижута в стил vintage . Украса приличат на бижута от бабушкиной кутии за бижута. Сега те са на върха на своята популярност. Тук е доминиран от флорални мотиви, ярки и лъскави камъни, сложен дизайн и комбинация от тях. Материал на "состаривают под стари времена" за създаване на пълния ефект на старинни бижута. Тези декорации ще изглеждат страхотно с рокли са едни и същи стил.

 • Вечерна мода бижута. Тук са невероятно красиви, деликатен и луксозни изделия. Това могат да бъдат колиета, обици-висулки, гривни в няколко слоя. Най-често такава шикозна бижутерия съдържа голям брой камъни, на които е почти невъзможно да се различат от естествените.

 • Бижута в стил авнгард. Декоративна бижутерия в този стил е различна ширина дизайнерски задумок, неординарными решения и комбинации. Това е един вид произведение на изкуството, с помощта на които може да изрази себе си.

 • Украса в минималистичен стил. Бижута съдържа минимален брой части, неговата форма са много прости и площ на жилищни и лаконичен. Тези продукти не са много лъскави, изпълнени в тихо тонове. • Как правилно да изберете бижута и т.н ?

  Бижута е най-добре, за да събере в един стил с избрания от вас дрехи почивка и начин. Задължително бижута трябва да се подхожда и да се слее по форма и цвят. Така, например рокля в клетката не си струва да се комбинират с кръгли орнаменти или големи бусами.

  Ако облеклото е направен доста смело, бижута трябва да бъдат не много ярки и привличащи погледа, а за покритие в успокояващи нюанси, може да вземете необичайна костюм бижута в ярки цветове. Например черна рокля може да се съживи червен ажурным огърлица.

  Още едно правило правилен избор на бижута е способността да не се перебарщивать. Голям брой, дори много високо качество и луксозни бижута, могат да придават вульгарность и безвкусицу на вашия образ. Трябва да помислите къде ще го сложа в какво количество. Задължително по време на избора на бижута не слушайте съветите на какво е модерно, а към тяхното вътрешно състояние. Това не винаги е модно може да бъде по душа, и тогава тя украса ще бъде просто да лежи на ковчега.
  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута

  Красиви бижута
  Заедно с"Красиви бижута" също четат: