• (5-04-2015, 13:17)   
 •   0   
 •  738 
Брошка от плат

Още отдавна се дами са използвали брошки за украса на рокли, блуз и саката. Днес брошка стана толкова универсален аксесоар, че го използват дори и в дует с колани, шалове и шапки . Остава един въпрос: каква украса да изберем? Ако не искате да плащате много пари и подыскиваете елегантен и оригинален аксесоар, а след това ще ви допадне брошка от плат. Поради наличието на материал и простота в производството на много рукодельницы дори ги правят сами, като използвате цялата си креативност и въображение.

Брошки от плат: класификация наВсички аксесоари могат да бъдат разделени според вида на използвания материал:

 • Брошки от плат и ленти. Тук главната цигулка играят сатенени панделки, подшитые по специален начин. Переливающийся атлас дава мобилен аксесоар усещане за лукс, което го прави по-забележим и елегантен. В такива аксесоарите често се използват за поставяне на мъниста.

 • Брошки от плат деним. Привидно, където все още да използват старата деним плат? С фантазия можете да създадете невероятни брошки, които ще изглеждат чудесно на яката джинсовки и други ежедневни дрехи.

 • Брошка от фатина. Лека тъкан, която отлично запазва формата си и е хубаво, че изглежда добре под формата на брошки. Най-често от плат фатин направени брошки цветя, тъй като еластична фатиновая плат перфектно имитира листенца. • Разбира се, по-лесно само от плат, се прави брошка цвете. За това е необходим само подкладочный материал, закопчалки, лепило и ножици. Мастерицы красиво подворачивают плат, увит в листа, крахмалят някои елементи и обшивают ги мъниста. Сърцевината на цветето брошки украсяват сладък пуговичкой или красив стеклярусом. Широко представени реколта брошка от плат. В нея често се използва дантела, чул и плат с ненавязчивыми флорални мотиви. Аксесоар украсена с дървени копчета и мъниста.
  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат
  Заедно с"Брошка от плат" също четат: