• (5-04-2015, 13:17)   
 •   0   
 •  439 
Брошка от плат

Още отдавна се дами са използвали брошки за украса на рокли, блуз и саката. Днес брошка стана толкова универсален аксесоар, че го използват дори и в дует с колани, шалове и шапки . Остава един въпрос: каква украса да изберем? Ако не искате да плащате много пари и подыскиваете елегантен и оригинален аксесоар, а след това ще ви допадне брошка от плат. Поради наличието на материал и простота в производството на много рукодельницы дори ги правят сами, като използвате цялата си креативност и въображение.

Брошки от плат: класификация наВсички аксесоари могат да бъдат разделени според вида на използвания материал:

 • Брошки от плат и ленти. Тук главната цигулка играят сатенени панделки, подшитые по специален начин. Переливающийся атлас дава мобилен аксесоар усещане за лукс, което го прави по-забележим и елегантен. В такива аксесоарите често се използват за поставяне на мъниста.

 • Брошки от плат деним. Привидно, където все още да използват старата деним плат? С фантазия можете да създадете невероятни брошки, които ще изглеждат чудесно на яката джинсовки и други ежедневни дрехи.

 • Брошка от фатина. Лека тъкан, която отлично запазва формата си и е хубаво, че изглежда добре под формата на брошки. Най-често от плат фатин направени брошки цветя, тъй като еластична фатиновая плат перфектно имитира листенца. • Разбира се, по-лесно само от плат, се прави брошка цвете. За това е необходим само подкладочный материал, закопчалки, лепило и ножици. Мастерицы красиво подворачивают плат, увит в листа, крахмалят някои елементи и обшивают ги мъниста. Сърцевината на цветето брошки украсяват сладък пуговичкой или красив стеклярусом. Широко представени реколта брошка от плат. В нея често се използва дантела, чул и плат с ненавязчивыми флорални мотиви. Аксесоар украсена с дървени копчета и мъниста.
  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат

  Брошка от плат