• (5-04-2015, 13:17)   
 •   0   
 •  849 
Брошки Swarovski

Много дами мечтаят за бижута с камъни Сваровски . Може би, това е единственият в световната история бижутериен марка, която произвежда специално обработени кристали на цена, сравнима със стойността на скъпоценни камъни. В какво е тайната на марката? Факт е, че Swarovski Crystal патентована уникална технология за обработка на оптични кристал, която ще запази висок показател на пречупване. Необичайни светлинни ефекти осигуряват покритие "Сияние Aurora", "Silver", "Jet", "Aurum".

В асортимента на компанията са представени уникални аксесоари, сред които отделен ред са брошки с кристали Сваровски. Поради елегантно блясък на този аксесоар придава на образа на гламурности и перфектно подчертава женствеността на момичето. Брошки Swarovski добавят дори в най-скучния костюм нотка на празника.

Елегантен брошки с камъни СваровскиЗа направата на брошки с кристали Сваровски се използват маркови кристали и полускъпоценни камъни. Като основа се използва от сребро с висока проба или бяло злато. На светъл фон е по-добре само засилва красотата на камъните и ви позволява да играете им с всички цветове на дъгата. В продуктовата гама са представени следните брошки с кристали Swarovski:

 • Флорални мотиви. Брошки с участието на кошници с цветя, листа от детелина или красиви рози перфектно подчертават женственост и чувственост момичета. Особено харесват на младите романтични особам.

 • Животински свят. Най-известен стана брошка-водно конче Сваровски, но заедно с нея може да се разпредели на аксесоари с участието на пантер, пеперуди, сладки буболечки и гущери. Тези продукти се олицетворява динамиката и любов към природата.

 • Хора. Бижутерите създават оригинални композиции, в които основното украшение, което действа на изображението на човека. Това може да бъде балерина, се представят танц, или сладко малко момиче с чадър. Данни брошки много сладки и малко наивни. • Заедно с тези мотиви се намират фантазийные изображения, които не се поддават на класификация.
  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski

  Брошки Swarovski
  Заедно с"Брошки Swarovski" също четат: