• (5-04-2015, 13:20)   
 •   0   
 •  1159 
Сребърни брошки

Сребърна брошка - това е не само стилен аксесоар, който придава заедно ярък акцент, но и начин да се прояви на себе си. Сребърни брошки въплъщават в себе си елегантност, множество възможности за дизайн и отлични качествени характеристики.

Брошка от сребро: разновидности наМного дами пренася брошки от сребро със съветския миналото, когато дамите не са имали възможност да придобият скъпи аксесоари и бижута на изкуството остава на не много високо ниво. Всички накити от тази епоха са били много лесни и минималистичны, а сега те са ни и изобщо остарели и безинтересно. Обаче с развитието на ювелирното изкуство майстори са започнали да създават оригинални брошки, които незабавно са станали актуални и модерни. Тук се използват и за поставяне на камъни Сваровски, и нови технологии за обработка на сребро и комбиниране на метала с други материали. Ако се опита да класифицира всички брошки, изработени от сребро, след което могат да се разграничат следните видове бижута:

 • Сребърни брошки с камъни. Този метал е чудесен фон за ярки, запомнящи се камъни. Бижутери често са украсени с брошки от сребро следните камъни: аметист, топаз, тюркоаз, фианит и цитрин. Скъпоценни камъни се използват за декор на аксесоари под формата на цветя, животни и прости фантазийных бижута.

 • Сребърни брошки с перли. Благороден цвят металик отлично се съчетава с мекия блясък на седеф, така продуктът се получава особено женствена. Това е подходящ вариант за тези, които ценят красотата на естествени перли, но не могат да си позволят закупуването на брошки със златна рамка.

 • Красиви брошки от сребро. Това е нов моден тренд , който ще се хареса на момичетата, worthy оригинален подход. Тук може да се използва изкуствено состаренное сребро или метал най-висока проба. Преобладават фигурки на животни и символни означения.


 • Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки

  Сребърни брошки
  Заедно с"Сребърни брошки" също четат: