• (5-04-2015, 13:21)   
 •   0   
 •  467 
Модни бижута

Всяка жена мечтае да се прослави изискан wsop гривна или пръстен. Но далеч не всички умеят компетентно да събере модели на бижута в съответствие със своите възрастта и степента на официальности дейности. А в действителност, както веднъж добре подбрани аксесоари в повечето случаи вършат основната работа.

Стилна бижута извън времетоМода и бижута разбира се вървят ръка за ръка, но не винаги най - най-новите продукти трябва да следва сляпо пускането на всяка жена. Понякога предпочитание на един стил с много хармонично изглежда, от внезапни скокове от крайност в крайност. Днес са на мода, ярки и обемни бижута, а утре миниатюрни. Така че има смисъл да събере модни бижута месинг в съответствие със своите възрастта и стил.

 • Жените с пищни форми или женствена фигура са подходящи обемни и проста украса. Брошки от най-големите камъни, масивни колиета или гривни - всичко това ще бъде хармонично се допълват образа като цяло. А ето и крехка дюймовочкам от тези модели си струва да се откажат, за тях най-подходящи са малки мрежести медальони и пръстени, тънки въжета-на веригата за доставки и обеци-на карамфил.

 • Да се фокусира по-добре само върху една част от тялото. Ако сте собственик на красивия бюст, непременно подчертайте това е дълбоко деколте и оригинални бусами. Тънка китка можете да украсите изискан гривната, а стилен маникюр допълва необичайно пръстен. Ако сложите няколко единици, рискува да изглежда нелепо.

 • Момичета, постоянно които следят за стил и мода, с помощта на бижута визуално крият недостатъците и подчертават достойнство. Например, тънка дълга шия или необичайна прическа подчертават дълги обеци с цветни камъни или необичайни акценти. За имоти на лицето по-добре да изберете украси с кръгла форма, а визуално извади прекалено кръгло лице ще украшения във формата на веригата или на вертикалната геометрия. • Стил и мода - бижутерия в новия сезон  Вземете украса в съответствие с течение на времето, на годината не винаги се получава, но някои препоръки дизайнери дават и по тази сметка. Например, в новия сезон зимна мода бижута масивна и проста. Това е голяма пръстените и пръстени, лаконичен гривни и мъниста. В по-голяма степен се използват естествени камъни и кристали. Пластмасата е малко по предходната без значение, въпреки че някои животински щампи отново се завръщат на мода.

  През пролетта искате нещо по-лесно и по-ярка. Стилни бижута в африканският стил набира скорост. Много известни производители на бижута са заложили точно на тази тема. Натурам романтично трябва да се обърне внимание на цветен дизайн. Това е по-доброто изделия, направени с инкрустации от камъни или емайл модел.

  На въпрос за това, каква бижута в модата, ясен отговор няма да даде нито един дизайнер. Защото всяка марка разработи своя визия. Но общата тенденция е такава: необичайни форми, спирала, комбиниране на няколко материали и ярки наситени нюанси. От стилове, можете спокойно да изберете vintage, етно и кэжуал. Те почти не излизат от мода.

  Така че, модни бижута в новия сезон - това е:

 • маншети под сребро с много суспензии във формата на цветя, камъни, пеперуди или ключиков;

 • декорации (най-вече гривни) от кожа, дърво и други естествени материали;

 • изделия с много страз всички форми и нюанси, особено популярни стават сини, тюркоазени и лилави. • От по-старите по възраст и официальнее упражнение, толкова е по-голяма и обикновена бижута и т.н може да си позволи. Ако самата мадам Коко предпочитано място за такива бижута, модерни модницам точно си струва да получите множество продукти на добри и доказани марки.
  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута

  Модни бижута
  Заедно с"Модни бижута" също четат: