• (5-04-2015, 13:22)   
 •   0   
 •  900 
Дамски възли барети

Тази прическа е всяка година да се намира на рафтовете на модни бутици. Всеки път дизайнерите търсят нови цветови решения и експериментират с фактура. Пролетни и зимни дамски възли барети особено популярни, защото за сметка на необичайни цветове нишки и плетени оказва създаваме оригинални и привличащи вниманието шапки.

Жена вязаный взема - от класика до кэжуалуПонякога жените съзнателно не обръщат внимание на поема и се опитват да намерят нещо по-свежо и различно. Но проблемът е, че далеч не всички нови фасоны са универсални, а съчетаят с горната дрехи и това е по-трудно. Но жените възли барети за сметка на разнообразието на използваните материали и модели може да се превърне в изискан и оригинално допълнение към вашия гардероб. Сред най-успешните и оригинални модели трикотажни беретов заслужава да се отбележи няколко:


 • Вязаный поема зимата обикновено се правят от плътни и пухкави нишки, които запазват топлината. Мекота и приятно усещане различни възли барети от мохера. Този стил добре ще изглежда в класически палто или от овча кожа палта.

 • Барети от вязаной дупки и е напълно възможно да се облича в зимния период на годината. Но тук е важно да се помни, че тази прическа не е проектирана за силни студове или мокър сняг. Вязаный взима от норка е особено стилен външен вид в бизнес стил, когато го комбинират с къси полушубками или къси палта с дълъг ръкав три четвърти. Ако имате ръкавици, ботуши или митенки с довършителни работи и същата кожа, смело дополняйте тях начин, ще се окаже, стилно и хармонично.

 • Възли на една кука обемни барети в винтидж стил също така остават на модните подиуми. Това са изделия на традиционните цветове от бежово, кремаво, кафе и сиви нюанси. Като на финала се използват пера, кожа, дантела и камъни. Такива женски възли зимни барети трябва да се носят изключително с върха на дрехи в подобен стил. Къси преки палто със свободен кроем, може да опитате дълги двубортные палто или болеро.

 • Модерен вязаный взема в младежкия изпълнението обикновено е украсен с кристали, естествена кожа или нитове-шипове. Това е по-скоро пролетен главоболие, бор, тъй като се използват по-тънки конци и тънка плътна задължителни. За сметка на задорного помпона от естествена кожа или разсипа камъни модни възли барети отлично се вписват под якета или кожени якета.

 • И накрая най-интересен вариант - летни възли барети. Това е повече от просто украса и допълнение общо начин, отколкото функционална нещо. Но именно леки изделия и тънки ленено или памучни конци ви позволяват да създадете романтична и малко загадъчен ансамбли. Еднакво изглеждат красиви изделия възли спици и на една кука. Но вторите обикновено украсяват още и цветя или замысловатыми обемисти модели. Да, и вязаный на една кука деликатен поема по-добре предава фактура нишки и нейния цвят. • На кого отиват женски възли шапки-барети?  Голямо предимство на женските трикотажни беретов е тяхната универсалност. За сметка на различен тип, намаляване и възможности за носене те се появяват на всяка форма на лицето. Има фасоны на "стъбло" или съвсем без нея, високи или ниски, обемни и по-стегнати.

  Вязаный взема за зимата никога не се развалят прическата: може да се носи на своята страна, малко се избута на задната част на главата или отворете бретон. Ако това е обемна модел, малко по прехвърляне на главата си и на рамо, се получава особен бохемски шик. Ако имате дълга права коса по-малки черти на лицето, зимни възли барети малък размер вписват перфектно. Малко украса и по този начин да си жар в образа могат да бъдат с помощта на стилна брошки или ярки фиби в косата.
  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети
  Заедно с"Дамски възли барети" също четат: