• (5-04-2015, 13:22)   
 •   0   
 •  611 
Дамски възли барети

Тази прическа е всяка година да се намира на рафтовете на модни бутици. Всеки път дизайнерите търсят нови цветови решения и експериментират с фактура. Пролетни и зимни дамски възли барети особено популярни, защото за сметка на необичайни цветове нишки и плетени оказва създаваме оригинални и привличащи вниманието шапки.

Жена вязаный взема - от класика до кэжуалуПонякога жените съзнателно не обръщат внимание на поема и се опитват да намерят нещо по-свежо и различно. Но проблемът е, че далеч не всички нови фасоны са универсални, а съчетаят с горната дрехи и това е по-трудно. Но жените възли барети за сметка на разнообразието на използваните материали и модели може да се превърне в изискан и оригинално допълнение към вашия гардероб. Сред най-успешните и оригинални модели трикотажни беретов заслужава да се отбележи няколко:


 • Вязаный поема зимата обикновено се правят от плътни и пухкави нишки, които запазват топлината. Мекота и приятно усещане различни възли барети от мохера. Този стил добре ще изглежда в класически палто или от овча кожа палта.

 • Барети от вязаной дупки и е напълно възможно да се облича в зимния период на годината. Но тук е важно да се помни, че тази прическа не е проектирана за силни студове или мокър сняг. Вязаный взима от норка е особено стилен външен вид в бизнес стил, когато го комбинират с къси полушубками или къси палта с дълъг ръкав три четвърти. Ако имате ръкавици, ботуши или митенки с довършителни работи и същата кожа, смело дополняйте тях начин, ще се окаже, стилно и хармонично.

 • Възли на една кука обемни барети в винтидж стил също така остават на модните подиуми. Това са изделия на традиционните цветове от бежово, кремаво, кафе и сиви нюанси. Като на финала се използват пера, кожа, дантела и камъни. Такива женски възли зимни барети трябва да се носят изключително с върха на дрехи в подобен стил. Къси преки палто със свободен кроем, може да опитате дълги двубортные палто или болеро.

 • Модерен вязаный взема в младежкия изпълнението обикновено е украсен с кристали, естествена кожа или нитове-шипове. Това е по-скоро пролетен главоболие, бор, тъй като се използват по-тънки конци и тънка плътна задължителни. За сметка на задорного помпона от естествена кожа или разсипа камъни модни възли барети отлично се вписват под якета или кожени якета.

 • И накрая най-интересен вариант - летни възли барети. Това е повече от просто украса и допълнение общо начин, отколкото функционална нещо. Но именно леки изделия и тънки ленено или памучни конци ви позволяват да създадете романтична и малко загадъчен ансамбли. Еднакво изглеждат красиви изделия възли спици и на една кука. Но вторите обикновено украсяват още и цветя или замысловатыми обемисти модели. Да, и вязаный на една кука деликатен поема по-добре предава фактура нишки и нейния цвят. • На кого отиват женски възли шапки-барети?  Голямо предимство на женските трикотажни беретов е тяхната универсалност. За сметка на различен тип, намаляване и възможности за носене те се появяват на всяка форма на лицето. Има фасоны на "стъбло" или съвсем без нея, високи или ниски, обемни и по-стегнати.

  Вязаный взема за зимата никога не се развалят прическата: може да се носи на своята страна, малко се избута на задната част на главата или отворете бретон. Ако това е обемна модел, малко по прехвърляне на главата си и на рамо, се получава особен бохемски шик. Ако имате дълга права коса по-малки черти на лицето, зимни възли барети малък размер вписват перфектно. Малко украса и по този начин да си жар в образа могат да бъдат с помощта на стилна брошки или ярки фиби в косата.
  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети

  Дамски възли барети