• (5-04-2015, 13:24)   
  •   0   
  •  338 
Бижута Дама

За сметка на широк асортимент и невероятно разнообразие на продукти модерен руски производител на бижута доста бързо се изкачи на върха на славата. И днес вече много дами не само знаят името му, но и са големи поклонницами на тези бижута.

Бижута Лейди Колекция - път към върхаКомпанията съществува от 1998 г. и с всеки изминал сезон набира все по-голяма популярност. В своята продуктова гама можете да намерите разнообразие от бижута за коса, въжета с чанти, и разбира се, бижута и т.н.

Всяка година дамски модни бижута Lady Collection предлага се в тематични колекции. Това са различни варианти за набиране на бижута, състояща се от обеци с пръстен или висулка. Всички бижута могат да се носят комплект или по отделно, при това по-често комбинируют пръстени, обици или гривни с кулонами.

Бижута Lady Collection за всички поводиВ асортимента на фирмата са украшения за всеки ден и делови гардероб, и по-изискани вечерни варианти. Младият и романтичен натурам си струва да се обърне внимание на бижута и т.н Дама от серията "Романтика Сити", извършена с помощта на камъни предимно ярки сини и синьо-зелени нюанси, а също и в нежно виолетово-лилаво цветове.

Бижута Lady от серията "Энджел Скай" - това е нещо леко и въздушно. Това са продукти, наподобяваща приказен свят: медальони и висулки във формата на пеперуди, водни кончета и цветове са съчетани и едновременно прости форми. Има модели, направени под злато и сребро. Европейската бижута от тази колекция добре ще изглежда в бизнес или младежки стил.

Между другото, бижута Дама напълно отговаря на интересите не само на възрастни жени, но младите момичета. Има колекции, специално предназначени за училищна възраст. За ежедневна начин дори в стил кэжуал ще намерите бижута от серията "Лондон". Това е лаконичен и големи изделия със строги форми, предимно с ярки наситени цветове.

Бижута лукс от серия "Бизнес Глем" лидерът на делови жени и любительницам класика, изпълнена от бял метал. Като вложки използвани прозрачни кристали и перли. Ако търсите по-неофициални украшения, обърнете внимание на колекция "Венеция". Сред бижута Дама Колекция от тази серия ще намерите продукти в забързан и винаги актуална синьо-синя цветова гама. От залагания с акцент поставен върху сапфири, бирюзу, аквамарин. Бижута Lady Collection добре ще допълни къси коктейлни рокли или луксозни вечерни рокли за морски разходки.
Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама

Бижута Дама
Заедно с"Бижута Дама" също четат: