• (5-04-2015, 13:25)   
  •   0   
  •  295 
href="/sites/default/files/dalia/bizhuteriya_zhenavi_1.jpg">
Бижута Женави

За да се създаде уникален образ, понякога е достатъчно да се носят в няколко обикновения заедно изискана декорация. И съвсем не е задължително да придобиват скъпи бижута. Понякога е добра бижута изглежда много по выигрышнее. Бижутерия бижутерия Jenavi се появи на пазара сравнително неотдавна, но нейната колекция с всяка изминала година намират отклик в сърцата на модата все по-често.

Еталон Женави - бижутаТова е руска компания, която основахме само през 1991 година. Както е известно, именно културна столица на Роси е известен със своите майстори на бижута бизнес. Името на фирмата е получила благодарение на творчески данъчните складове дв, бр един от неговите служители. Ръководство просто е провела конкурс и са наистина талантливи умове успели да се даде чудесен старт на една фирма.

През 2001 г. производител на бижута jenavi официално получи името си, което в последствие се превърна в талисман, в края на краищата, работата беше там на бърз ход. Чрез комбинация от достъпни цени и качество на високо ниво продукти бързо придобива популярност, а специалистите са успели да подхванат модерни разработки и разработване на дизайна, от значение за съвременните модата.

През 2001 г. бижута Женави излиза на международно ниво и своите колекции на дизайнери презентуют в страни далеч в чужбина. Днес е по-лесно само да се намери своето бижу от онлайн магазин. Това е отличен спестява време и средства.

Бижутерия бижутерия Женави - характеристики на маркатаДизайнерите на модната марка никога не се ограничават по отношение на фантазия и всички украшения отдавна излязоха извън рамките на традиционните класически. За производството на своите продукти, фирмата използва сплав с най-високо качество, състоящ се от масивен месинг и трайни галванични покрития от злато, сребро и мед. В резултат на продукти са получени хипоалергенни и с много дълъг срок на служба.

За вложки дизайнери използват най-различни материали: то може да бъде култивирани перли, естествени камъни и кристали Сваровски. Голямо търсене се радва на бижута с емайл. Особено стилно изглеждат украса с вложки от плат, кожа и дори на кожата. Освен разнообразието на използваните материали, дизайнерите не спират да прости форми и постоянно търсят нови сложен.

Отличителен качествени модни бижута Jenavi е специален начин за нанасяне на довършителни покритие. Вместо обичайните пръскане специалисти модна марка използват друг метод: финишно покритие и са в основата на молекулярно взаимодействие, което прави всички продукти много износостойкими и качествени.

Бижута Jenavi в новия сезонПрез новия сезон дизайнерите предлагат веднага две колекции. Владетел, наречен "Мириада" сякаш е създадена под мотото "много красота не се случва". Връхната точка на колекцията е активно използване на кристали Сваровски най-различни цветове, размери и форми. От изобилието на кристали засяга: бижута като осеяни от тях, но при това да не изглеждат вкус или вулгарно.

Втората колекция с името "хелас бейсин" е била създадена с настроение от всички известни събития. Майстор бижута на марката предложи визията си за бижута, достойни за тази красота. Продуктите от тази колекция, създадени за тази богиня и се отличават с оригиналност и чувство за мярка. Това е по-плавни разработила рационализирани форми, от довършителни работи са използвани кристали и емайл. Много декорация със сребърно покритие.

Бижута Женави - добър избор, ако търсите нещо оригинално, но не искате да се плаща за името на марката. Днес това е една от фирмите, която е сред петте най-търсените сред всички производители на луксозни бижута.
Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави

Бижута Женави
Заедно с"Бижута Женави" също четат: