• (5-04-2015, 13:26)   
 •   0   
 •  603 
Френска мода бижута

Пълен завършен образ не може да се създаде без комплекта от стилни бижута. Няколко интересни аксесоари - и дрехите ви ще искрят с нови цветове и пълни с живот. Но тук възниква въпросът: каква костюм бижута да изберем? Законодателите на модата в сферата на аксесоари са на френски език, затова е най-добре да се обърнете към френски марки. Бижута от Сhanel, Chartage, EVA, Франк Herval, Taratata, Софи, Хермес и FredericM покорява качество на изпълнение и разнообразие от форми.

Марка бижута от ФранцияВсяка марка насърчава собствен стил, така че да изберете изделия трябва да е много внимателен. Днес на бижута пазара Франция лидерите са следните търговски марки:

 • Бижута На Chanel. Именно прочутата Коко Шанел решава да направи модни бижута и т.н. Тя се смята, че с помощта на евтини аксесоари, изработени от изкуствени материали можете да създавате изумителни образи. Най-известните декорации от Chanel стомана, колиета от изкуствени перли, брошки и гривни, украсени с фирмени лого.

 • Бижута Диор. За разлика от марката Шанел, която насърчава класика и сдържаност, Dior е склонен към екстравагантността и експеримента. Любими аксесоари бижутери марка стомана на пръстена. Тук ще намерите и пръстените под формата на цветна леха и пръстени, украсени с черепи и корони.

 • Аксесоари Chartage. Бижутери често експериментират с цвета и камъни. В носия се използва емайл, полускъпоценни камъни, стомана и геометрични елементи.

 • Бижута Флоранж . Марката е специализирана в комплекти, аксесоари. В асортимент от представя пръстени, гривни и медальони/колиета, направени в същия стил. Като основа се използва гипоаллергенная стомана. • Избор на френската бижута и т.н, можете да заложите на изтънченост и високо качество, така че в закупуване на не до края разочарован.
  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута

  Френска мода бижута
  Заедно с"Френска мода бижута" също четат: