• (5-04-2015, 13:26)   
 •   0   
 •  399 
Вязаная бижута

Без аксесоари, всяко, дори най-модните дрешки изглежда скучно и свеж. За да добавите изображение удар и да сложим акценти, можете да използвате разнообразие от бижута и т.н, извършена в определен стил. Така, аксесоари с метални елементи са подходящи рок и диско стил, изделия от пластмаси, пера, дърво и ще се отнесат в стил кънтри и хипитата, както орнаменти от метали и скъпоценни камъни са подходящи за гламурному и богемному стил . А какъв начин може да се направи с плетени бижутерией? Благодарение на особен уют и атмосферни влияния украса от конци правят имидж на по-нежна и миловидным, така че вязаная бижута е отличен комплимент към облекло в романтичен стил.

Вязаная на една кука бижута

Много crochet елементи изискват внимателно вывязывания всички детайли, така че да работи най-добре отговарят на куката. Те могат да провязать сложни детайли и да се създаде красив модел, сравними кружеву.

Плетене на една кука бижута - това е труден процес, който изисква постоянство и наличие на свободно време. В основата мъниста действат готови мъниста, които просто обвязываются с конец. По този начин, обков държи форма и не се подава напрежение.

Сръчни рукодельницы сами създават уникални орнаменти, които веднага привличат вниманието необичаен начин на изпълнение. В момента в продуктовата гама е представена на следващата бижута вязаная на една кука:


 • Колиета. Отличаващ се с високо ниво на умения, можете да създадете невероятни колиета, които са в състояние да украсяват дори и най-изтънчения облекло. С помощта на куката може да вывязать цветя, листа и геометрични фигури. В комплект всичко това изглежда много творчески.

 • Брошки. Тук се използват не само кожата, но и сатенени панделки, мъниста, мъниста и други аксесоари. Благодарение на блестящи елементи, аксесоари придобива особена красота и изтънченост.

 • Гривни. Най-любимата прием връзка мъниста в едно изделие. Такава гривна изглежда ярко и оригинално.


 • Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута

  Вязаная бижута
  Заедно с"Вязаная бижута" също четат: