• (5-04-2015, 13:29)   
 •   0   
 •  327 
Бижута Флоранж

Много напредналите дами имат в гардероба си няколко комплекта гурме бижута, които могат да бъдат допълнени с едни или други съоръжения. Аксесоари са на ниска цена, така че има възможност периодично да ги придобият, добавяйки към своята колекция бижута.

Сред съвременните марки, има няколко марки, ангажирани в производството на стилни аксесоари. Една от тези е станал на френската марка Florange. Неговата основна специалност е бельо, но дизайнерите са направили успешен маркетингов ход, като включва в своите колекции и стилни аксесоари. Сега има вероятност, че като влезете в магазин за любимия френски бельо, момиче другото ще ювелирную бижута и т.н Флоранж, и обратното.

Спецификата на бижута FlorangeКакви качества притежават аксесоари от този на френската марка? Всички тези, че и друга бижутерия от Европа:

 • интересни дизайнерски решения;

 • дълготрайност на изделията;

 • спазването на всички норми за качество;

 • разнообразни тематични линия бижута. • Флоранж произвежда костюм бижута за жени, които са уверени в своята неустоима и знаят какво искат от живота. Тук ще намерите бижута, изработени от ценни метали: розово и жълто злато, платина, сребро. За украса се използват естествени камъни тип "арлекин око", кристали Сваровски, скъпоценни камъни, перли, елементи от естествена кожа, бижута, кристал, производство на Чешката република.

  Марка много често създава тематични колекции, посветени на конкретни събития, хора или стил. Така, през текущата година Флоранж представи колекция от бижута, посветена на най-известните жени на планетата. На страниците на каталога се събраха такива знаменитости, като Мадона, Наоми Кембъл Дженифър Лопес , Моника Белучи, принцеса Даяна, Катрин Деньов и много други.

  Бижута луксозни  Бижутери използват интересни заглавия за комплекти бижута, които са отражение на настроението и стил на продукти. Така, комплект "Bravissimo" радва с ярки цветове и необичайна комбинация от кожа, бижута сплав и цветен емайл, "Долче Вита" е интригуващо бижута, перли и кристали Сваровски, както и на "Фреско" привлича наситени камъни: сапфир цвят и фини линии.

  Всеки комплект, представени в каталога, се състои от пръстен, обици и колиета. Понякога вместо пръстен се предлага стилна гривна. Много важно е, че при производството на бижута специалисти използват качествени гиполлергенные сплави, които да гарантират липса на дразнене и дълготраен експлоатационен живот.
  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж

  Бижута Флоранж
  Заедно с"Бижута Флоранж" също четат: