• (5-04-2015, 13:29)   
 •   0   
 •  579 
Бижута обеци

Добре подбрани обеци са в състояние коренно да промени имиджа си и да добавите няколко щрихи в облеклото. Въпреки това, обеци изработени от благородни метали и скъпоценни камъни обикновено са много площ на жилищни и лаконичен и прости, да и плащам на големи златни аксесоари не на всеки е по силите. Ако търсите нещо елегантно и достъпни цени, то най-добрият избор ще стане бижута обеци. Тя е представена в колекциите на водещите марки бижута, така че проблеми с избора не се появява. Единствената проблемът е, която е присъща на много изделия е потускнение и корозия. Но при правилно съхранение и броя отношение и този недостатък може да се премахне.

Видове обици

Много момичета са свикнали с факта, че обици са скромни и безинтересно. Особено това се проявява в случая със злато и сребро. Въпреки това, по примера на бижута става ясно, че обици са много ярки и разнообразни. Какви видове обици днес представени на пазара на бижута? Опитайте се да разберете.

 • Обеци в бароков стил. Данни аксесоари приличат на копия на кралските бижута, но за декор използват съвременни технологии и материали.Тези обеци са представени в колекциите на Kenneth Jay Lane, Lanvin и Oscar de Renta. Изглеждат добре с нощни рокли.

 • Обеци-полилеи. Те играят ключова цигулка в ансамбъл, активно привличане на вниманието към лицето си. Такива обеци се състоят от една основа, върху която в няколко нива вешаются така наречените "четката". Дълги обеци, модни бижута са представени от марките "Гучи", Том Binns, Marc Jacobs и Isharya.

 • Пусеты. Карамфил могат да изглеждат елегантно и творчески. Обеци с формата на гъби, пъпки от цветя, очите и миниатюрни конфеток - всичко това настройва за забавление и внася дял самоиронии. Пусеты може да се носи всеки ден, защото те не са силно привличат вниманието и се комбинират с всички нарядами. Представени в Lulu Frost, Lavin, Marni, Rosantica и Миу Миу.

 • Бижута клипове. Този вариант е подходящ за момичета, които все още не прокололи ушите, но страстно желаят да украсят своя начин на елегантни обеци. Клипове са здрава закопчалка, която здраво се закрепва към ухото си, и не позволява продукт се разсее.

 • Обеци каффы . Са приложени към ушната мида с помощта на лък тел зад ухото или специална скоба. Често стилизуют под образ на змии, водни кончета и дори хора. За украса се използват перышки, кристали и веригата. Каффы демонстрира марка Anni Jurgenson, Iza Artillero, TopShop и Alexander McQueen. • Не напразно известни марки използват точно бижута и т.н, а не бижута. С евтини материали-лесно да работите и да проявяват въображение, затова бижута обеци активно се използва марки, така и известни личности.

  С какво се носят обеци бижута и т.н?


  Този въпрос си задават много дами. Рафтове просто ломятся от изобилието от аксесоари, но ето, за да взема нещо за свой заедно, понякога се оказва просто невъзможно. Как да направите правилния избор и да улесни процеса на пазаруване?
  За начало определен с вид на бижута. Ако имате нужда от нещо за всеки ден, направете избор в полза на пусетов. Обърнете внимание на пусеты от култивирани перли или от добре обработени големи кристали. Можете да закупите на малки висящи обици с английско закопчаване.
  За празник може да си позволи да излезе извън дрес кода вземете шик атрактивни аксесоари. Най-добрият избор ще станат големи обеци с камъни бижута, които оттеняют цвят вечерна рокля. Тъмен бърдо, дълбоко синьо, амбър, черно, лилаво - всички тези цветове изглеждат чудесно в камъните и стразах. Да комбинират големите висящи обеци, мода бижута с огърлица или влязат с украшения-гривни. Тези комплекти са отбелязани тържественост на облекло и ще привлече към вас внимание.
  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци

  Бижута обеци
  Заедно с"Бижута обеци" също четат: