• (5-04-2015, 13:30)   
 •   0   
 •  566 
Бижута пръстени

С помощта на бижута и т.н може да се допълни създадената начин и дори да изразите отношението си към модата. Обичам рок? Дополните облекло кожен гривната с нитове. Харесва класика? Вземете тънка верига с елегантна висулка.

Специална роля изпада пръстените. Те олицетворяват себе си образ на безкрайността и подчертават красотата на женските дръжки. Бижута във формата на пръстен има много разновидности и може да бъде полезен както за ежедневно носене, така и за специални събития.

Видове пръстени

Съвременните производители на аксесоари предлагат модницам няколко вида пръстени, всеки от които с различен дизайн и някои от особеностите на изпълнение:

 • Пръстените мода бижута. Този вид пръстени има масивен камък или гравиране в центъра. Пръстенът не е желателно да се съчетава с други пръстени, в противен случай изображението се окаже претоварена.

 • Пръстен-часовник. Най-новата тенденция, която много любители на момичетата. Вътре има поставяне под формата на малки часа. Циферблат полива емайл, зернью, камъни или капачка.

 • Пръстен тринити. Този аксесоар се състои от три тънки пръстена, всеки от които е изпълнена в определен цвят. Комплект съюзяват единен стил.

 • Пръстен Eternity band. По външния ръб на аксесоар са разположени декоративни камъни или кристали. Благодарение на плътното прилеганию камъни се създава илюзията за безкрайно сияние, което изглежда много елегантно.

 • Пръстени кастеты. Това са големи пръстени за освобождаване от отговорност на бижута, които са на женската интерпретация под формата на кастета. За разлика от бойно кастета, пръстени украшаются декоративни камъни, черепи и фигурки. • Моля, обърнете внимание, че всеки аксесоар може да се носи с определени неща. Така, пръстени тринити и Eternity band можете да използвате в ежедневните образи, както това е мода бижута като пръстени с камъни и пръстените се използва само за вечерта начин.

  Обеци и пръстен - бижута  Изненадващо, но е начин на пръстени, вдъхновени от дизайнери за създаване на обици. Те имат елегантен стил и са подходящи за ежедневна начин, както на техния начин загатва за страстен характер момичета. Тези обици могат да бъдат издадени под формата на пусетов във формата на полукръг, както и в традиционната кръгла форма, с английската закопчалка. За тържества може да изберете обеци с украса от камъни или кристали Swarovski. Най-популярни са обеци с фианитами .

  Избор на пръстени бижута и т.н, обръщайте внимание на състава и покритие. Монтиране на камъни трябва да бъдат трайни, а на повърхността не трябва да има дефекти.
  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени

  Бижута пръстени
  Заедно с"Бижута пръстени" също четат: