• (5-04-2015, 13:34)   
  •   0   
  •  339 
Бижута от пластмаси

Оригиналната бижута понякога може да завърши образ и да сложим не хватающие акценти. Ако по-рано жените може да си позволи само украса от естествени материали, които освен това са доста скъпи и ще струват, а след това и днес при хора, има много заместители, които правят дизайна на по-оригинално и лесно се поддават на работа.

Интересен дизайн се различава бижута от пластика. Не се осмелява да навлезе в химията, пластмаса -
това е пластмасата е материал, напомнящ за себе си пластилин. Специалистите го наричат полимерна глина или fimo. Материалът съдържа пластификатор, който ерозира при температура 130 градуса или на открито. След полимеризация пластмаса става траен и прилича на дърво или гипс. Готови пластмасови бижута и т.н може да се оцвети с акрилни бои, да изградят помежду си и с други материали.

Бижута от fimo

Има един специален вид пластика под името "fimo". Този материал се състои от пластикосвязующего вещесвта, PVC и фталоцианиновых прах оцветители. За увеличаване срока на съхранение в състава се добавят стабилизатори, които пречат на желатинизации маса при стайни температури.

Пластмаса fimo условно се разделя на тегло, цвят и еластичност. Предлага се в продълговати брикетах. Може да е обикновен цвят или да има специален вътрешен фигура. След печене във фурната fimo може да се покрие с лак и да се използва като готов аксесоар.

Бижута от пластмасови бутилкиМного момичета, чуха определението за "бижутерия и пластика" не се знае тънкостите на приготвяне мислят за пластмасова, които се използват за производство на бутилки. Колкото и да е странно, тази мода бижута също е представена на пазара на бижута и представлява отделен самостоятелен подвид аксесоари.

Бижута от пластмасови бутилки е представена под формата на гривни, колиета, заколок и суспензии . Един от най-добрите дизайнери от този вид украса е Мана Бернандес. Тя създава уникални продукти, които смайват със своята красота и оригиналност.
Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси