• (5-04-2015, 13:34)   
  •   0   
  •  552 
Бижута от пластмаси

Оригиналната бижута понякога може да завърши образ и да сложим не хватающие акценти. Ако по-рано жените може да си позволи само украса от естествени материали, които освен това са доста скъпи и ще струват, а след това и днес при хора, има много заместители, които правят дизайна на по-оригинално и лесно се поддават на работа.

Интересен дизайн се различава бижута от пластика. Не се осмелява да навлезе в химията, пластмаса -
това е пластмасата е материал, напомнящ за себе си пластилин. Специалистите го наричат полимерна глина или fimo. Материалът съдържа пластификатор, който ерозира при температура 130 градуса или на открито. След полимеризация пластмаса става траен и прилича на дърво или гипс. Готови пластмасови бижута и т.н може да се оцвети с акрилни бои, да изградят помежду си и с други материали.

Бижута от fimo

Има един специален вид пластика под името "fimo". Този материал се състои от пластикосвязующего вещесвта, PVC и фталоцианиновых прах оцветители. За увеличаване срока на съхранение в състава се добавят стабилизатори, които пречат на желатинизации маса при стайни температури.

Пластмаса fimo условно се разделя на тегло, цвят и еластичност. Предлага се в продълговати брикетах. Може да е обикновен цвят или да има специален вътрешен фигура. След печене във фурната fimo може да се покрие с лак и да се използва като готов аксесоар.

Бижута от пластмасови бутилкиМного момичета, чуха определението за "бижутерия и пластика" не се знае тънкостите на приготвяне мислят за пластмасова, които се използват за производство на бутилки. Колкото и да е странно, тази мода бижута също е представена на пазара на бижута и представлява отделен самостоятелен подвид аксесоари.

Бижута от пластмасови бутилки е представена под формата на гривни, колиета, заколок и суспензии . Един от най-добрите дизайнери от този вид украса е Мана Бернандес. Тя създава уникални продукти, които смайват със своята красота и оригиналност.
Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси

Бижута от пластмаси
Заедно с"Бижута от пластмаси" също четат: