• (5-04-2015, 13:35)   
 •   0   
 •  1147 
Бижута от кожа

Как само хитростям не прибягват модата, за да разнообразите тоалета, добави в него няколко ярки бележки. Един от най-новите тенденции, се превърна в кожена бижута , направена на ръка или на известната марка.

Ако ви харесва създаване на необичайни продукти, може да се опита да направи костюм бижута от естествена кожа от себе си. Можете да изрежете различни фигури и ги свържете с помощта на конци, или rebind няколко ивици кожа по този начин за да се получи косичка. Кожен шнур може да се използва като основа за колие. Нанижите на него мъниста или сложете любима висулка и елегантно бижу е готово.

Модни бижута

Съвременните дизайнери също обичат да се използват естествени материали в своите колекции бижута. Така, марка "Прада" за обеци и колиета използвал кожата в различни нюанси. Тук ще намерите клипове във формата на цветя, хибискус, и гривни, зелено, оранжево и тюркоазено цветове.

Дизайнерите на Сваровски предложиха да пробвам луксозни колиета, с кожена основа. Комбинация от переливающихся кристали и естествени материали изглежда най-впечатляващо с коктейльными нарядами.

Украса на техните естествени материалиДълго време се задържа тенденцията на естествените материали, които са напомняне за това, че всичко в този свят е неразривно свързано с природата. В продуктовата гама са представени такава бижута от кожа:

 • Бижута от кожа и кожата. Тази комбинация е доста често в облеклото, обаче майстори са успели да го използвате и за аксесоари. Можете да вземете превръзка на главата, обеци и фиби за косата .

 • Бижута от кожа и дърво. Този дует е често използван за декора на огърлица. Кожени фигурки в съчетание с дървени мъниста с различни форми изглеждат необичайно и творчески.

 • Бижута от плат и кожа. Кожени ленти переплетают с плат шнурками и в резултат на това се получават красиви гривни, които още се наричат "фенечками".


 • Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа

  Бижута от кожа
  Заедно с"Бижута от кожа" също четат: