• (5-04-2015, 13:35)   
 •   0   
 •  689 
href="/sites/default/files/dalia/avtorskaya_bizhuteriya_1.jpg">
Бижута ръчна изработка


Тежки златни обеци, масивна верига, както и маркови гривни - всичко това, разбира се, е добре, но понякога искам нещо оригинално, лишени от пафос и изказвания. В тази ситуация е идеална ще е авторска бижута . Я жар в това, че дизайнът на продукта продумывается дизайнер лично, така че можете да сте сигурни, че това е украса ще бъде уникален по рода си. Бижута ръчна изработка може да се изпълняват от начинаещи майстори, или от професионалисти, които разполагат с време за себе си зарекомендовать на пазара на бижута.

Ексклузивен дизайнерски бижутаЗа да бижута има уникален външен вид на майстори използват следните материали:

 • Кристали. Това е имитация на скъпоценни камъни, изработени от калиевого стъкло с добавка на олово. По-елегантно изглеждат кристали Swarovski, изработени от оптично кристал е с 35% съдържание на азотен олово, което създава максимално пречупване.

 • Естествени камъни. Това е любима материал бижутери. Много камъни са скъпи, но при по-красив дизайна изглеждат много изящно и красиво. За hend на sensitine мейд бижута използват аметист, бирюзу, кехлибар, топаз, корали, яшму, тигрови очи и др

 • Полимерна глина. От пластмаса материал можете да създавате всякакви елементи, като към тях се смели по форма и завъртане в ярки цветове. Предимства на глина се състои в това, че тя не ограничава въображението на капитана, което му позволява да създаде невъобразим украса.

 • Плат. За производството на бижута дизайнери използват сатенени панделки, парчета от ярки платове и вата и възли елементи. Благодарение на тази на продукта придобиват специален уют и уникален стил. • Освен това в бижута използват мъниста, медицинска стомана и сребро 925 проба.

  Бижута - авторска работа  Какъв продукт да избера? Този въпрос си задава всяка модата, решившая придобие авторско изделие. Ако предпочитате по-ярки изразителни детайли и са свикнали да изненадва околните, то най-добрият избор ще бижута от полимерна глина. Тук ще намерите и обеци в формата на парче пица и колиета, състоящи се от малки цветя. За класически стил, подходящи за декорация с включвания на естествени камъни и метални елементи. Ако носите дрехи в стила на рок след това, за да завършите начин да се вписват гривни от кожа с украса от дъги. Но не забравяйте, че ръчно изработени бижута ще изглежда неуместно в комплект с нощни тоалетни. Тук е по-добре да се върнете към благородни метали и камъни.
  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка