• (5-04-2015, 13:35)   
 •   0   
 •  1017 
href="/sites/default/files/dalia/avtorskaya_bizhuteriya_1.jpg">
Бижута ръчна изработка


Тежки златни обеци, масивна верига, както и маркови гривни - всичко това, разбира се, е добре, но понякога искам нещо оригинално, лишени от пафос и изказвания. В тази ситуация е идеална ще е авторска бижута . Я жар в това, че дизайнът на продукта продумывается дизайнер лично, така че можете да сте сигурни, че това е украса ще бъде уникален по рода си. Бижута ръчна изработка може да се изпълняват от начинаещи майстори, или от професионалисти, които разполагат с време за себе си зарекомендовать на пазара на бижута.

Ексклузивен дизайнерски бижутаЗа да бижута има уникален външен вид на майстори използват следните материали:

 • Кристали. Това е имитация на скъпоценни камъни, изработени от калиевого стъкло с добавка на олово. По-елегантно изглеждат кристали Swarovski, изработени от оптично кристал е с 35% съдържание на азотен олово, което създава максимално пречупване.

 • Естествени камъни. Това е любима материал бижутери. Много камъни са скъпи, но при по-красив дизайна изглеждат много изящно и красиво. За hend на sensitine мейд бижута използват аметист, бирюзу, кехлибар, топаз, корали, яшму, тигрови очи и др

 • Полимерна глина. От пластмаса материал можете да създавате всякакви елементи, като към тях се смели по форма и завъртане в ярки цветове. Предимства на глина се състои в това, че тя не ограничава въображението на капитана, което му позволява да създаде невъобразим украса.

 • Плат. За производството на бижута дизайнери използват сатенени панделки, парчета от ярки платове и вата и възли елементи. Благодарение на тази на продукта придобиват специален уют и уникален стил. • Освен това в бижута използват мъниста, медицинска стомана и сребро 925 проба.

  Бижута - авторска работа  Какъв продукт да избера? Този въпрос си задава всяка модата, решившая придобие авторско изделие. Ако предпочитате по-ярки изразителни детайли и са свикнали да изненадва околните, то най-добрият избор ще бижута от полимерна глина. Тук ще намерите и обеци в формата на парче пица и колиета, състоящи се от малки цветя. За класически стил, подходящи за декорация с включвания на естествени камъни и метални елементи. Ако носите дрехи в стила на рок след това, за да завършите начин да се вписват гривни от кожа с украса от дъги. Но не забравяйте, че ръчно изработени бижута ще изглежда неуместно в комплект с нощни тоалетни. Тук е по-добре да се върнете към благородни метали и камъни.
  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка

  Бижута ръчна изработка
  Заедно с"Бижута ръчна изработка" също четат: