• (5-04-2015, 13:36)   
  •   0   
  •  887 
Бижута Avon

Компанията Avon съществува вече повече от 125 години, и тя се разпространява козметика в много страни по света. Но козметични продукти - това не е единственото нещо, което Ейвън създава за жени от фирмите много различни и стилни аксесоари, сред които има и бижута.

Бижута Avon - разновидности на

Сред продуктите на бижута от Avon можете да намерите обеци, пръстени, часовници, брошки, колиета, висулки, мъниста, а също така и комплекти, аксесоари. Дружеството не използва скъпоценни метали и камъни, но това не означава, че сред цялата гама не се намери достоен оферти. От Avon можете да намерите достатъчно евтини и изненадващо качествени бижута месинг, който ще служи от години.

Комплект бижута "Бела" Ейвън

Бижута "Бела" от Avon е комплект от обеци и веригата. Материалите, от които те са създадени - стомана, месинг и силикон. Силикон се прилага като фиксаторов на обеци. Украса създадени в златния цвят в гръцки стил (представлява съединените правоъгълни плочи), което ги прави елегантни и универсални.

Бижутерия "Думи на обич" от Avon

Този комплект бижута от Avon се състои от гривни, пръстени, обеци и веригата с окачване. В зависимост от предпочитаната комбинация, дама сама да изберете набор от никакви аксесоари, си струва да се вземе. "Думи на обич" са изработени от злато, устойчив метал с малки бели камъчета и голямо червено матово вложка. Такъв комплект може да не отговарят за ежедневието, но като вечерта непременно ще дойде.

Бижутерия "Висок стил" от Avon

Една сълза форма сините камъни в комбинация със сребристи метални изглеждат наистина аристократично и отговарят на високия стил. Този комплект бижута от Avon се състои от обеци, верижки с окачване и пръстен.

В пълен комплект комплектът не изглежда утяжеляющим начин благодарение на свежия студен цветове и вытянутым форми - тук обеци и висулка удлинены.

Бижутерия "Ариана" от Avon

Комплект "Ариана" се състои от четири аксесоари - обеци, колие, гривна и пръстен. Всички бижута са декорирани с огромни камъни изумрудения цвят, които огранены сребрист метал с ефект на небрежност.

Бижутерия "Барок" от Avon

Ако ви близки, шик и блясък от епохата на Барока, то този комплект, състоящ се от пръстен, окачване с веригата и гривната, за вас. Основните декорирующие елементи представляват кръг, пълнен с цветни камъни в синьо-бяло-зелената гама. В комбинация със златист метал те изглеждат като цар, целият на всички е известно, че комбинацията от зелено и златно (а понякога бардового и златен) -класически комбинации лукс.
Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon

Бижута Avon
Заедно с"Бижута Avon" също четат: