• (5-04-2015, 13:36)   
 •   0   
 •  269 
Бижута от дърво

Бижута от дърво - това е естествената украса, която подчертава стила на "натюрель". Ако се стремите към природата, и смятате, че блясъка на злато и диаманти - това не са основни ценности на човека, и душата, заложен ръце майстор в дървена продукт, дава мащаб повече красота, това, разбира се, тази категория бижута е точно за вас.

Видове дървени бижутаЗа да започнете е да се разбере, че както в метални бижута се предлагат в различни сплави, и това се отразява на външния вид на продукта, така и в дървени продукти могат да се използват различни видове дърво.

 • Бяло декорация ще допринесе за създаването габър. Той е подходящ за лек натурам и подчертава сантиментален и романтичен стил.

 • Череша ви позволява да създадете бордовое бижу, което, разбира се, е подходящ рыжеволосым и брюнеткам. От нея се прави контрастни колиета, колиета, обеци и гривни.

 • Жълти орнаменти дава кайсия дърво. То излъчва жизнерадостную нота и затова е подходящ за всички.

 • Сиво-зелена и блатни нюанси на бижута се прави от ясен и дъб, а шоколадов на цвят от бадем. • Характеристики на бижута, ръчно изработени от дърво  Начало и основна черта на тези бижута е, че дървото помага за създаването както на леки, така и големи бижута и т.н. Любительницы голям бижута със сигурност не веднъж са изпитали дискомфорт при чорап метални изделия от теглото си. Тежки обеци оттягивают кожата на меката част на ухото, и с течение на времето тя бързо се разтяга и да изглежда непривлекателна. Ето защо тези, които предпочитат масивни бижута, които се носят клипове. Не по-добре стоят нещата и с метална огърлица, която при случаен рязко движение може да предизвика болка.

  Дървени бижута е не само лесно, но и достатъчно здрава и трайна. Ако те са покрити със специален средство, за разлика от недрагоценного метал, не sours, попада под вода.

  Но бижута от дърво могат да включват метални елементи и камъни, което го прави по-тежки и уязвимее. Бижута от кожа и дърво, по-трайни, и ако се обърне внимание на стил, а в тази комбинация е по-естествената автентичност, отколкото в комбинация дърво и метал.
  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво

  Бижута от дърво