• (5-04-2015, 13:37)   
  •   0   
  •  256 
Бижута Fashion Jewelry

Fashion Jewelry - това е италианска марка, под която се предлагат модни бижута. Днес в масовата култура все повече момичета избират необичайна костюм бижута под формата на интересни фигури, които имат всички известно значение, отколкото изключителни бижута, при които има две минус - цената и монотонността.

Идеи за декорации Fashion Jewelry се разработват в Италия, а ги произвеждат няколко страни - Китай, Корея и на самата Италия. Повечето модни бижута Fashion Jewelry произвежда в Китай, но това не се отразява на качеството на произвежданите изделия.

Характеристики на бижута БижутаНа първо място трябва да се обърне внимание на материала, от който са изработени изделия. Често се използва или сребро, или сплав за бижута, така че тук трайност соразмерна му цена.

В продуктите се използват камъни, полускъпоценни и изкуствени (кристали или на кристали). Блясък на тези камъни не е толкова многостранна, като скъпоценни самоцветов, но масовата аудитория не винаги е в състояние да придобие украса от скъпи камъни.

Такава "композиция" бижута Jewellery напълно се компенсира не само по цена, но и интересни идеи в дизайна.

На първо място, става въпрос за цвят - в арсенала на марката е много много ярки и необичайни за декорации на цветя. Например, наситено лилаво гривна с изкуствени камъни. На слънцето или на светлината на софитов тази обстановка дарява блясък и привлича вниманието към себе си. Поради това "приятелство" с ярки и цветя цветя компания дава възможност да изберете бижута за всеки стил и избраната гама в дрехи.

На второ място, модни бижута Мода има много интересни форми: пеперуди, водни кончета, дельфинчики, еднорози и елфите - всички тези символи и герои са активни в съвременната масова култура.

Но въпреки това, въпреки наличието на оригинални бижута, колекции можете да намерите и класически комплекти - например комплект "капка" под формата на обеци, верижки и висулки.
Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry

Бижута Fashion Jewelry