• (5-04-2015, 13:38)   
 •   0   
 •  495 
Златар окачване

Златар окачване - това е не само много красиво и изискан украса, но и един от най-добрите подаръци на онези момичета, които, изглежда, вече е трудно нещо да изненада. Разнообразие от форми, метали и дизайнерски решения позволяват да се намери абсолютно уникални и ненадминати по красота изделия.

Бижута окачване - просто и с вкусТози вид украса може да бъде:

 • златен;

 • сребро;

 • със скъпоценни и полускъпоценни камъни;

 • във вид на висулки, зодиакални знаци, букви на името, различни фигурки и др • Бижута висулки от злато изглеждат чудесно на тънка дълга верига, в комбинация със строга вечерна рокля. Тези продукти съществуват и днес в най-различни и оригинални модели, независимо дали това е нещо конкретно, например, начин на ангелочка, или напротив, нещо абстрактно - стрела, зиг-заг и така нататък.

  Бижута висулки с различни камъни и не по-малко популярни. Перли, смарагд, гранат, топаз, ограден в драгоценном метал, изглежда доста изыскано и нежно. Тези бижута могат да се носят с напълно различни по стил нарядами.

  Универсален избор златни висулки  Златни висулки се отнася до тези, бижута, изделия, които носят всички дами, независимо от това коя стил в облеклото гравитират и че са по-предпочитани. Това е най-универсалната украса, която винаги ще бъде актуален.

  Така, например, бижута окачване-висулки в различни форми и дизайн изглеждат елегантно и същевременно да не е натрапчиво. Те подчертават, красива зоната на деколтето и стилен силует на рокля или блуза и това ще бъде чудесно се комбинира с други бижута, които се намират в начина на.

  Така че, може би, от всички бижута от злато именно на окачването стават по оптимален избор за модата, които търсят по-обемисти бижута стилни бижута от благородни метали, които могат да се облека за вечерта или да се носи с голямо удоволствие всеки ден.
  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване

  Златар окачване
  Заедно с"Златар окачване" също четат: