• (5-04-2015, 13:38)   
 •   0   
 •  366 
Бижута с перли

Перли са красиво изглежда на жени от различни възрасти: той подчертава младостта и изгодно представя елегантност и добър вкус, выработанный години. Освен това, бижута с този камък е достъпна за всеки в чантата си.

Бижута под перлите: стилен аналог драгоценностямВ далечния 16 в. от венецианците за първи път се опитахме да премахне недостигът на перли, го замества с изкуствена, за направата на който използвали яйчен белтък, смесен със стъклен прах и слуз на охлюв. Но тази бижутерия не се радваше на търсенето и начин доста бързо е забравен. Но през 18 век е имало белило бум и предприемчиви Жакен дьо пари предложи покриване на стъклени топчета лак с добавянето на риба везни. Този метод е пуснала корени в следващите 200 години. Между другото, и днес мъниста покриват със специален състав, който прави бижута и т.н подобна на бисер.

С какво се комбинират жемчужную бижута и т.н?Бижута под перли отлично се съчетава с различни дрехи. Няколко съвета ще ви помогнат да създадете перфектния начин:

 • Да комбинират украса с еднакво облекло - особено добре култивирани перли страхотно с малка черна рокля, бяла рокля на булката, различни видове водолазками.

 • Избягвайте комбинация от бижута с този камък и дрехи с пастелни тонове. По-добре да се комбинират я с ярки неща.

 • Зле изглежда перли с блестящи накити, и ето за бижута от мъниста и мъниста, той се вписва перфектно.

 • Разрешава да се носят бижута месинг под перли, сребърни и златни украшения. • С какво се съчетава перли, а с какво не, вие, разбира се, ще може да се разбере само по време на монтаж, но, така или иначе, използвайте аксесоари, изработени от този минерал и направени от "под него" в своите ежедневни костюми и вечерни рокли. Това е модерно, красиво и много женствена.
  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли

  Бижута с перли
  Заедно с"Бижута с перли" също четат: