• (5-04-2015, 13:40)   
 •   0   
 •  253 
Дамски модни бижута

Бижута - това е чудесен вариант за декорация на всички случаи на живота си. Тя е от евтини материали, но с използване на съвременни технологии, така че често бижута не отстъпва по красота и качество на скъпоценния изделия.

Видове бижутаУкраса класифицират в зависимост от материала:

 • Луксозни бижута, произведени с използване на златен или сребърен пръскане или метали и минерали с ниско качество. Освен това, тя може да бъде бижута, изработени по поръчка.

 • Бижутерия бижутерия се различава използването на полускъпоценни камъни.

 • Бижута от подръчни материали - ръчно изработени изделия от пластмаса, конци, мъниста, мъниста. Необичайно и самобытно изглежда бижута от глина - тя е доста подходящ за неофициални срещи, за ежедневието. По-рафинирана мед бижута, но също така трябва умело да съчетаете с дрехи. Данни декорации винаги оригинални и индивидуални.

 • Магазини за бижута, по-скоро са предназначени за това, да напомня за дарителите. • Стилове бижута също раждат класификация: сред тях са популярни в арт-деко стил, ретро, арт нуво, реколта, блясък.

  Модни тенденции

  Жена, украсили своите красиви врата, ушите и китките си, често забравяме, че бране костюм бижута за коса, можете да създадете напълно уникален, нежен, загадъчен начин. Сред тези бижута и днес можете да намерите всички видове игли, щипки за коса, дъвка", "крабики" и много други. Дори и без помощта на фризьор с такива аксесоари, вашата прическа ще бъде винаги над всякакви похвали.

  Автентичен стил помага допълни бижута от Индия. Ярки цветове, цветни комбинации, сложни орнаменти, много добре изглеждат с летни неща.

  И днес се радва на особен търсенето голяма мода бижута. Вярно е, че интересите не на всички жени. Но в огромно разнообразие от бижута, дори и най-взыскательная представителки на прекрасния пол да намери себе си "съкровище" на душата.
  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута

  Дамски модни бижута