• (5-04-2015, 13:40)   
 •   0   
 •  364 
Чешка бижутерия

Бижута от Чехия известна в целия свят, както и самите чехите твърдят, че именно в тяхната страна, жените трябва да бъдат благодарни за външния си вид. Така или иначе, но в 18-ти век, в чешки Jablonec nad nisou, наистина, започна производство на бижута от стъкло и повече от успешно продължава и до днес.

Чешка бижутерия Яблонекс - историяКато започне да работи през 1785 г., първата стъклото фабрика в Чехия вече в края на 19 век се превърна в мощен производствен център. Това се случи не случайно, а защото за направата на техните шедьоври на чешките майстори са използвали само висококачествени суровини и са отстранени грешки съвременни технологии. В началото на 20 век Jablonec бил известен за множество износ в къщи, а на авторска бижутерия раскупалась по целия свят. В момента изделия на фирмата са популярни не по-малко от хилядолетия назад, те не излизат от мода, се ползват с огромно търсене в много страни.

Бижута Яблонекс - това е следване на модните тенденции, използване на огнеполированных мъниста, поджемчужных мъниста, огромни колекции и несравнимо качество. Днес бижута се продават под търговската марка Bohemia, но тя се е променила, само името на фирма, традиция, стремеж към съвършенство, са останали непроменени.

Характеристики на бижута от чешкото стъклоИма много причини, поради които жените дават предпочитание на тези забележителни изделия:

 • съответствие с европейските стандарти;

 • прилагането на медно-с сплав, не на алергии и притежаващ износоустойчивыми качества;

 • нанасяне на благородни метали покритие начин, използването на полиране на огъня, бензинов ефект, цветове вътре стъкло и други необичайни методи;

 • включването в производството на кристал, "горски" стъкло, циркониевого кубчета Сваровски;

 • следването на модните тенденции и запазване на класически правила. • Освен предимства на процеса на производство, декориране на чешките майстори невероятно красива, т. к. стъкло се произвежда по метод, който се поддава на рязане. Благодарение на области, а те могат да бъдат от 6 до 10 продукта с блясък, отразяват светлината, играят цветя, възбуден блясък и може да се конкурира с всеки скъпоценния камък.

  Стъклена бижутерия изпълнени в различни стилове, при неговото производство се използват и метал и кристали, и стеклярус, мъниста. Изделия от богемского стъкло изглеждат необичайно, красиви, изящно, те могат да станат луксозен подарък.

  Къде да купя?

  Разбира се, специално удоволствие ще закупуване на бижута в Прага , където можете не само да порадоваться придобиване, но и се чувстват обслужване на европейския магазина. Толкова по-приятно да донесе подарък на себе си или на близък човек от родината изделия. Но и в руските градове лесно да се направи на придобиване, важно е само да купуват бижута, в известни магазини.

  Асортимент от чешката бижута, както в Прага, така че, например, и в Москва, е огромен. Тя е разнообразна, красива и най - важното-достъпен. Стъклени изделия, може да вземете до всички заедно - будничному или празнично. Колиета, обеци, пръстени смайват въображението не само увреждания, на пръв поглед прости стъкло, но и дизайн.

  Дори и ако преди закупуване на чешката бижута сте били приверженкой скъпоценни камъни и метали, което вие, със сигурност, прегледайте си мнение. Богемское стъкло, като шампанско, която обикаля главата, помага да се чувстват чаровна и желана. Истински съкровища могат да възникнат у вас в ковчега, ако обърнете внимание на чешката бижута месинг и ще придобиете от нея. Да, и всяко облекло засверкает заедно с ненадминат богемским чудо.
  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия

  Чешка бижутерия