• (5-04-2015, 13:41)   
  •   0   
  •  777 
Стилни бижута от сребро

Сребро по съвременните понятия - това е доста скромен метал, който избират природата тайнствени, дълбоки, склонни към духовния живот. Златни бижута се радват на по-голяма популярност и имат по-висока цена, а също така най-добре се демонстрира лукс и престиж. Може би, в това се крие един вид полярност на тези две метали: да бъдеш и двете благородни, те и двамата са в състояние да представлява произведение на ювелирното изкуство, въпросът е в това, че някой предпочита да блясъка на злато с неговия авторитет и солидна статут, както някой по - скромен блясък на сребро.

Стилни бижута от среброПоразително, но ако погледнете на златни и сребърни изделия, а след това става ясно, че сред сребърни много повече идеологически бижута. Бижутери с помощта на сребро изобразяват загадъчен висулки-символи, масивни обеци с гениални завитушками и огромни пръстените с полускъпоценни камъни.

Този поглед върху стилните сребърни бижута е като стереотип, и той до голяма степен предопределя съдбата на този метал. Оказва се, че среброто - това не е от категория бижута за масите, а за индивидуалисти, които желае да подчертае своя стил с помощта на необикновени бижута.

Всъщност, вероятно за мнозина ще се окаже откритието, че сребърни бижута с диаманти - толкова нормален, колкото и злато с диаманти.

Този камък, като диамант, може би, не е достоен за увенчивания метал, който може да потъмнее, но, въпреки това, такава украса има. И също така интересно е, че бижута от сребро с диаманти в основата си имат достатъчно обыденную и приевшуюся тема: това или цветя, или с национални мотиви, или абстрактни фигури от камък.

Но сред останалите се открояват стилни сребърни бижута "тотеми" - например, обеци във формата на препускащ жаби, държи в ръцете на големи жълти перли. Или, например, събиране на "котка и мишка", където висулки, пръстени, гривни и обеци са направени в забавна тема за вечен спор котки и мишки.
Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро

Стилни бижута от сребро
Заедно с"Стилни бижута от сребро" също четат: