• (5-04-2015, 13:44)   
 •   0   
 •  353 
Бижута Valtera

Красиви стилни бижута украса не е задължително да струва цяло състояние. Понякога закупите луксозни пръстени и обеци, могат да бъдат на доста приемлива цена. Златни бижута Valtera - задълбочена работа на целия щат дизайнери, това е модерно и едновременно с това стилни неща.

Златни бижута на ВалтерТази марка е излязъл на пазара сравнително неотдавна. През 2003 г. на Роси бяха представени първите модели. Но историята на създаването на започна дълго през 1996 година. По това време дизайнерите са успели изработка характеристики бижута и да създадете свой особен стил.

Популярността на бижута расте с всеки изминал ден, не само чрез модерен и оригинален дизайн. Според политиката или дори философия на този бижута на марката всяка жена е достойна за диаманти. Именно достъпност и луксозен външен вид, позволяват носенето на прилични по качество украса на всички на жените.

Към днешна дата, има за седемдесет магазини за бижута Valtera. Всички модели са оригинални разработки на фирмата, ако и интернет версия на магазина на тези бижута. Освен това, фирмата има своя собствена фабрика с технологии, не уступающими световни стандарти.

Бижута Валтер: малко за най-успешните колекцииДизайнерите на марката Valtera предлагат бижута в различни стилови направления, някои колекции, посветени на определени празници.

 • Например, колекцията Essentials има за цел не просто да украсяват образът на жените, но и притежава по някакъв начин лечебен ефект. В гамата на всяко бижу е камък на определен цвят: blue отговаря за спокойствие, розово - за повдигане на настроението, жълто, има за цел да фокусира вниманието. Това е прозрачно акварелни нюанси, а основата на гривни или обеци, украсени с россыпью диаманти. Много лека и въздушна колекция е идеална за младите модата.

 • Още една колекция от сребро, посветен на пробуждане на природата. Цвете линия е на дисплея на този тропически цъфтежа. Върху листа от тайнствените растения са разположени миниатюрни жаби от злато, украсени с камъни. Колекция доста смел и по-подходящо необикновен творчески личности.

 • Златни бижута Valtera за новогодишната нощ трябва да бъде шик и най-елегантни. Ето защо модната марка пуска колекция от Коледа Бижута специално за Коледните празници. В тази колекция от сапфири и диаманти, смесени с благородни розово и жълто злато. Можете да вземете за себе си комплекти от обеци и пръстен, има комплекти от суспензии и пръстени. Бижута едновременно прости и оригинални.

 • Още една блестяща колекция бижута на Валтер Emotion. Тя е посветена на ярки летни цветове, с наситени цветове и невероятен цветен сочетаниям. Рамки бели, розови и жълти цветя са много тънки и незабележими. И нежност и чар бижута допълват полускъпоценни лилаво аметисты, златни кварц и цитрин, зелен хризолиты. Също така в колекцията са използвани най-популярните цветове топаз London Blue и Swiss Blue. • Освен оригиналния дизайн на бижута Valtera имат една особеност - те могат да бъдат различни всеки ден. Дизайнерите пусна цяла линия с подвижни висулки, така че да можете сами да изберете песен.

  Такова съчетание на собствено производство на бижута и постоянна работа дизайнери дава невероятен резултат. Украса оригинални и качествени, а заедно с това и още на разположение. Винаги можете да научите на сайта адресите на всички магазини или да придобият купя украса чрез световната мрежа.
  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera

  Бижута Valtera
  Заедно с"Бижута Valtera" също четат: