Всичко от света на
модата

Бижута с гранат

5-04-2015, 13:44
1441
0
Бижута с гранат

Гранат отдавна ценился майстори на ювелирното изкуство и с негова помощ са създадени украса невероятна красота. Специалисти твърдят, че декорации с нар са подходящи за хора смел дух и верни на своите принципи. Нерешителен и боязливые хора може да не се намери нещо за себе си в камък и това на енергийния заряд, който той притежава.

Обикновено нар се използва като единствен камък или да се съчетават с други ценни самоцветами, създавайки реалистични композиции. Камъни нар малки и по форма приличат на зърно, плодове, нар. По цвят също има разбежности и заедно с популярните кръв-червени минерали се срещат гранати зелено, жълто и дори черно. Най-търсени на бижутерия от чешки гранат, която се счита за най-големият и уникален.

Бижута с гранатМодерни бижута марки създават красиви предмети с помощта на камъни нар. В зависимост от очила и вид камък, всички бижута могат да се разделят на няколко вида:

 • Бижута с гранат в злато. Такъв продукт със сигурност ще привлече вниманието и лесно ще бъде връхната точка на образа. Гранат дава украса особен студ и строгост, така че изображението се получава малко озадачаващо. Лечители дори четат, че златните бижута с гранат облекчаване на мигрена и висока температура.

 • Бижута с гранат в сребро. Тук най-често се използват едновременно няколко камъни, в противен случай състава може да изглежда безинтересно. Популярни гривни и пръстените с разсипи гранат и други цветни камъни. За обеци използват единични големи камъни. В сребърни бижута с гранат камък става обект на всеобщо внимание, а среброто е само скромно засилва своя уникален цвят.

 • Украса с цветни гранати. Тук можете да изберете няколко камъни, но нарядней само изглеждат декорация със зелени нар. Нежен естествен нюанс на камъка веднага извиква асоциации с пролетта и природата.


 • Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат
  Интересен по темата
  Маркови бижута
  Маркови бижута
  Никой не оспорит факта, че силен марка е гаранция за качество и налагане на продукта на пазара. Ето защо много от световните модни Къщи са
  Бижута от полускъпоценни камъни
  Бижута от полускъпоценни камъни
  Бижута от полускъпоценни камъни, доста са на достъпни цени, както изглеждат те често пъти е не по-лошо изделия от ценни самоцветов. Най-популярни са
  Златни обици с тюркоаз
  Златни обици с тюркоаз
  Зеленикаво-синкав цвят тюркоаз изглежда перфектно в рамка от злато. За направата на златни обици се използват само най-качествени камъни с правилна
  Златни обици с гранат
  Златни обици с гранат
  Златни обици с гранат изглеждат много луксозно и величествено. Бижу, достойно за истински кралици, е подходящ за допълване на изискано вечерно начин.
  Златни обици с изумруд
  Златни обици с изумруд
  Изумруд - това е топъл зелен камък, който изглежда перфектно в рамка от злато. Обеци от жълто злато са хармонични и са традиционни, а в бяло, в
  Обици с гранат
  Обици с гранат
  Нар - това е луксозен, наистина кралския скъпоценност. Затова обеци с него - това украшение, достойно за шик, по-уверена в себе си, проведена на
  Обеци с аметистом
  Обеци с аметистом
  Аметист - той е много красив камък, който може да има почти всеки нюанс на лилаво или зелено. Най-аметист изглежда в рамка от сребро или бяло злато.
  Сребърни обици с гранат
  Сребърни обици с гранат
  Съчетание от топло на сочен нар с по-студен метал сребро не е много популярен, но изглежда то е изключително красиво и стилно. Какви обици с гранат в
  Сребърен пръстен с гранат
  Сребърен пръстен с гранат
  Сребърни пръстени с гранат предпочитат жените от всички възрасти, независимо от социално положение и стилистични предпочитания в облеклото.