• (5-04-2015, 13:44)   
 •   0   
 •  867 
Бижута с гранат

Гранат отдавна ценился майстори на ювелирното изкуство и с негова помощ са създадени украса невероятна красота. Специалисти твърдят, че декорации с нар са подходящи за хора смел дух и верни на своите принципи. Нерешителен и боязливые хора може да не се намери нещо за себе си в камък и това на енергийния заряд, който той притежава.

Обикновено нар се използва като единствен камък или да се съчетават с други ценни самоцветами, създавайки реалистични композиции. Камъни нар малки и по форма приличат на зърно, плодове, нар. По цвят също има разбежности и заедно с популярните кръв-червени минерали се срещат гранати зелено, жълто и дори черно. Най-търсени на бижутерия от чешки гранат, която се счита за най-големият и уникален.

Бижута с гранатМодерни бижута марки създават красиви предмети с помощта на камъни нар. В зависимост от очила и вид камък, всички бижута могат да се разделят на няколко вида:

 • Бижута с гранат в злато. Такъв продукт със сигурност ще привлече вниманието и лесно ще бъде връхната точка на образа. Гранат дава украса особен студ и строгост, така че изображението се получава малко озадачаващо. Лечители дори четат, че златните бижута с гранат облекчаване на мигрена и висока температура.

 • Бижута с гранат в сребро. Тук най-често се използват едновременно няколко камъни, в противен случай състава може да изглежда безинтересно. Популярни гривни и пръстените с разсипи гранат и други цветни камъни. За обеци използват единични големи камъни. В сребърни бижута с гранат камък става обект на всеобщо внимание, а среброто е само скромно засилва своя уникален цвят.

 • Украса с цветни гранати. Тук можете да изберете няколко камъни, но нарядней само изглеждат декорация със зелени нар. Нежен естествен нюанс на камъка веднага извиква асоциации с пролетта и природата.


 • Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат

  Бижута с гранат
  Заедно с"Бижута с гранат" също четат: