• (5-04-2015, 13:45)   
 •   0   
 •  664 
Маркови бижута

Маркови бижута винаги са били оценени много по-високо, отколкото изделия неизвестни марки. Това е свързано не само с вековни истории марки, но и скъпо маркетингова програма и използването на висококачествени суровини и иновативно оборудване. В резултат на това са създадени творчески маркови бижута, които са с по-атрактивен дизайн в сравнение с обикновените бижутерией.

В този момент в света има десетки известните Бижута къщи, но освен тях има и марки, специализирана в друг сектор на пазара: дрехи, часовници, обувки. Тези производители произвеждат бижута под своя лейбъл и кулминацията на продукти става гравирани с името на марката или търговска марка.

Украса от най-известните маркиОбикновено марковите бижута произведени от злато, сребро или платина. Но има марки, които са специализирани в евтини бижута. Най-известните марки бижута - това е Камрос Кръст, Джоан Бойс, Hendee Угасявам и Шанел. Продукти на тези марки могат да се носят всеки ден, не чака специален повод.

Ако евтина бижутерия не е по вашите правила, можете да се обърнете към марки, които работят с благородни метали и камъни, лукс. Тук могат да се разграничат няколко марки бижута :

 • Бижута Sunlight . Марка, започна своята работа през 1995 г., вече успя да се утвърди на върха. Марката е специализирана в изработката на бижута с диаманти, но в колекциите са представени и по-достъпни сребърни бижута Sunlight. Бижутери украсяват маркови ги украси сребро красиви гравировками и емайл.

 • Украса На Шоме. Легендарният френски марката продължава да очарова своите новаторски подход към производството на аксесоари. Бижутери използват такива камъни като демантоиды цавориты и розови сапфири, а като рамки могат да бъдат включени няколко вида злато.

 • Украса Glam. В мультибрендовой мрежа от бутици може да намерите златни маркови бижута от такива fashion-марки като Georges Legros, Sterlinks, Ted Lapidus, BrosWay и Kenzo. Украса на мрежата Глем - любими продукти от най-добрите бижутери в света!


 • Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута

  Маркови бижута
  Заедно с"Маркови бижута" също четат: