• (5-04-2015, 13:49)   
 •   0   
 •  233 
Бижута Sunlight

Представителки на прекрасния пол на всички времена са били съпричастни към разнообразни бижута. Пръстени, обеци, медальони и гривни - всички те трябва да отговарят на изисквания, основните от които са красота, лукс и уникален стил. Ако говорим за бижута Sunlight, а след това в тях се съчетават всички тези качества.

Бижута фирма Сънлайт - стил и чар на съвременната женаНай-често за декорация на фирмата Sunlight са изработени с използване на диаманти, сапфири, топазов, диаманти, цитрина и кварцити. При тази работа са толкова тънко и умело, че много момичета предпочитат да носят само декорации на тази фирма.

В зависимост от материала са:

 • Златни бижута на фирма Sunlight. Пръстен или обеци от злато в съчетание с ярко искрящи светлини, без съмнение, ще привлече към себе си много на вниманието. Още повече, че са златни бижута Sunlight са много различни и всяко момиче може да намери точно онази модел, който ще я да се подхожда по стил.

 • Сребърни бижута Sunlight. Невероятно красиви и вкусни декорации, които са в състояние да подчертават женската красота и чар. Най-често бижута от сребро Сънлайт предпочитат младите момичета.

 • Диамантени бижута Sunlight. Независимо от факта, че при производството им се използват изкуствено отглеждани диаманти, това не намалява тяхната красота. Още повече, че разсипа фианитов пламнал много по-ярка от естествен камък. Именно колекция бижута Sunlight Brilliant привлича към себе си повече внимание, отколкото всички останали. Тук можете да изберете малки и стилни модели, или обемисти и надут, или прост и лаконичен.

 • Бижута с емайл Sunlight. Отделно струват декорации, покрити с емайл. Ето какво слагат когато искате да внесете в живота си малко ярки цветове, бесшабашности и радост. Украса с емайл Сънлайт толкова роскошны и креативни, че не много от тях могат да се противопоставят на тяхната покупка. Те се радват на голяма популярност сред младите момичета-тинейджеров. Въпреки че не отрича себе си такава покупка и жени на средна възраст. В края на краищата, тези накити наистина са това, за да ги носят. • Модерен и стилен дизайн декорации

  Ако се говори за форми и дизайн на най-новите колекции от тази фирма, тук се наблюдава изтънченост и простота. Бижута с диаманти Sunlight изглеждат на женската ръка много леко и в същото време елегантно. Една сълза форма форма, тънък ръба и малки разсипа камъни - всичко това създава неповторим външен вид на бижута. Златни бижута Sunlight от новата зимна колекция на формата на сърца и оригинални плетений се радвате на нежна и крехка.

  Как да се грижим за украса на Сънлайт?  Ако бижута са изработени от злато, а след това, при появата на петна и плака им трябва да се натопи в топла сапунена вода и внимателно избършете с четка. Sprucing изделия могат да бъдат с помощта на замшевой тъкан. Ако украса бижута със скъпоценни камъни, а след това за появата на блясък, те трябва да се избършете с памучен тампон, натопен амоняк с алкохол. За почистване на камъни, може да използвате обикновен почистващ препарат и гъба или четка.

  Също така не забравяйте, че по време на работа или с химически средства за бижута задължително трябва да се свали. Това ще ги от вредното въздействие. Също така по време на използването на кремове е задължително прочетете техните състав, защото някои компоненти може да се отрази негативно на външния вид на вашите бижута. Така, например, сяра провокира появата на черен налеп, а попадение на йод и хлор в злато и сребро води до появата на петна.
  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight

  Бижута Sunlight