• (5-04-2015, 13:50)   
 •   0   
 •  368 
Бижута Skazka

В света на красотата, където вече престава да учудва и да бъдат уникални, както и бижута изглеждат като нещо банално, има специален "островче" оригинални, стилни и наистина приказни бижута Skazka. Тази марка, съществуващ вече за двадесет години, хармонично погълнал в себе си благодатта на древността и тенденции на нашето време.

Красотата на сребро в бижута SkazkaДори и най-верни групировка злато не може да оспори красотата и стила на сребърни бижута Skazka. Всички бижута проби - това е фина ръчна работа на майстори от няколко страни по света, създаване на уникални изделия. Любительницы сребро могат да попълни колекцията си от различни:

 • пръстени;

 • обеци;

 • бусами, вериги, колиета;

 • брошами, висулки и всякакви шкатулками. • Бижута от сребро Skazka подложени на строг контрол за качество. При работата над произведенията внимателно се оценяват от естествени камъни, включително ахат, изумруд, оникс, топаз, гранат, перли, сапфир, корал и много други. Една от основните highlights марката се превърна в използването на модния днес материал - емайл.

  Невъзможно е да не научите бижута Skazka  Бижута Skazka ще зарадва не само огромен избор, но и демократична ценова политика. Създателите на марката винаги са се стремили и продължават да се стремят към това, да направи красота на достъпна и отворена врата в истинска приказка. Марката е лесно да разберете по цвят витрини и маркови опаковки. Лилаво и оранжево - ето тези два нюанса, които бяха верни другари изискана марка.

  Въпреки това главният символ на бижута Skazka - царевна-лебед, страхотна птица, стоящи на стража на красота и хармония. Ето толкова просто, изыскано и по-фино са измислили създателите на тази марка своята уникална концепция, която съчетава качество, оригиналност и стил.
  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka

  Бижута Skazka
  Заедно с"Бижута Skazka" също четат: