• (5-04-2015, 13:50)   
 •   0   
 •  478 
Бижута Graff

Компанията Graff Diamonds Оод започва дейността си през 1960 година. Тя се основава на млад талантлив бижутер, който вече е на 16 години създава първата си продукт - пръстен. Капитанът на много време отделено на изучаването на диаманти камъни, така че в колекцията от бижута Graff достатъчно много големи, са ограненных камъни.

Въпреки младостта си компания, тя вече е получил себе си зарекомендовать с най-добрата ръка и заслужават уважение от ценители на бижута. Марката работи с най-голямата в света компания за добив на диаманти De Beers. Именно диамантът е любим материал на главния бижутер. Заслужава да се отбележи, че Graff проставляет идентификационен номер на всеки бриллианте. Номер може да бъде наблюдаван само при 10-кратно увеличение. Това е символ на високото качество на изделията.

Бижута от бижута на марката ГрафКулминацията на всички бижута от Граф са именно големи камъни. Създател на бижута Дома, Лорънс Graff, смята, че основната функция на рязане - това е да се подчертае цялата чар, чистота и красота на камъка. Рамки за камъни е създаден ръчно, благодарение на което успява да постигне зашеметяващ ефект - са точни линии и уникален дизайн.

В колекцията Бижута на Дома може да се види пръстени и обеци с големи са ограненными диаманти, бяло, синьо и жълто. Предлага се също така и няколко вида рязане:

 • грушевидный;

 • овална;

 • "ашер";

 • емералд. • Между другото украса Graff се открояват значителни размери камък или богат россыпью диаманти, от които понякога не се вижда основата.

  Сравнително наскоро марката започва да произвежда няколко линии на бижута, всяка от които има свои собствени характеристики. Например, колекцията Butterfly се различават неконвенционални за Graff дизайн. В тази бижута бижута линия акцент не върху камъни, а на самата композиция. Обеци, гривни, колиета, пръстени, подобни на леки, ефирни пеперуди, които се състоят от несчетного количество скъпоценни камъни.
  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff

  Бижута Graff
  Заедно с"Бижута Graff" също четат: