• (5-04-2015, 13:51)   
 •   0   
 •  425 
Бижута Ad'amas

"Ad'amas" - това е златар компания, която е лидер на руския бижутер пазара. Той превъзхожда всички местни производители на бижута в 2 и повече пъти. Компанията има над 3000 търговски предприятия на територията на Роси, а също и изнася продукти в Литва, Украйна, България, Естония и Беларус.

Всички бижута Ad'amas защитени индивидуален оттиском, така че е невъзможно да бъдат фалшифицирани или адаптации в командната. Освен това, продукти са редовно участва в московската изложба "Бижутер" и редовно изненадва клиентите новости и креативен подход.

Бижута от злато Ad'amasПървите златни бижута Ad'amas са били освободени през ноември 1996 година. В този момент това са изделия, без вложки от камъни с интересното име "Знаци на зодиака". Днес в продуктовата гама включва повече от 600 вида бижута, декорирани с диаманти и естествени цветни камъни.

Компанията редовно създава нови продукти, които обединяват в себе си лекота и изящество. Романтични висулки във формата на сърца, гривни от няколко вида злато и класически кръстове - всичко това е представено в най-добрите колекции на марката.

Гама от орнаменти

Производителите внимателно следят съвременните тенденции в бижута, мода и създават изделия, които отговарят на тези тенденции. Тук можете да намерите следните продукти:

 • Бижута от розово злато. Изглеждат елегантно и женствени, както в комбинация с жълто злато изделия стават все по-стилни.

 • Дълги обеци. Тук са кръгли обеци конго и изделия на базата на веригата. Тези бижута са подходящи за модни партита и официалното излизане.

 • Масивни пръстени. Бижутерите създават интересни пръстени, де ги цветя, пеперуди и единични камъни. • Украса Ad'amas, представени в единични бройки и в подбрани комплекти.
  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas

  Бижута Ad'amas
  Заедно с"Бижута Ad'amas" също четат: