• (5-04-2015, 13:53)   
 •   0   
 •  623 
Бижута от стомана

Млади и активни дами доста често предпочитат бижутата от хирургическа стомана. Те изглеждат стилно и техните младежки дизайн добре се вписва в градската мода. Освен привлекателен външен вид и демократичните цени тези бижута се отнасят към по-безопасни и никога няма да доведе до алергии.

Каква е тайната на популярността на бижута от стомана за жени?От добри такива продукти, така че това наличност и разнообразие. От стомана са изработени изцяло всички аксесоари за: пръстени, обици, гривни с висулки, верижки и висулки. На витрините на магазините ще намерите стилни бижута от стомана, копирующие известни марки. Има малко бунтарские и смели изделия, които добре се сприятеляват със свободен градски стил. Има и нежни елегантни варианти за истински дами.

Бижута от медицинска стомана се произвежда в комбинация с каучуком, емайл покритие, гравировками и дори дърво. Освен традиционните бижута от стомана са стилни корпуси за часовници, които никога не губят блясък. За сметка на такова разнообразие от стилове и почти вечно който блясък на повърхността украса почти сигурно веднага ще влезе в броя на любимите в гардероба си.

Бижута от стомана - без значение как те са?Под общия термин "бижутерия от стомана" се крие широка гама от разнообразни материали. В магазините има като украса от чиста медицинска стомана, така и изделия с различни добавки.

 • До бижутата от бижута стомана включват изделия от титан. Външно той е подобен на среброто: има сребристо-сив оттенък. Този материал се различава по това, че той с течение на времето не губи своя блясък и първоначалния вид.

 • Бижута от неръждаема стомана блестят почти толкова, колкото и изделия от платина. Най-често са изработени пръстени, медальони и гривни. Те не потъмняват, не се поддават на корозия и много лесна за почистване, ако е необходимо.

 • Бижута, изработени от хирургическа стомана често са произведени за любители на пиърсинг. Дизайнерите използват, за да украси същата медицинска стомана, от която са изработени хирургически инструменти. Но бижута за пиърсинг са подходящи само за носене след пълното зарастване на пункция.

 • Ако търсите много трайни дамски бижута от стомана, обърнете внимание на модели от волфрам. По твърдост той може да се сравнява с диамант, така че продукти с подобни добавки точно да не се разбиват и да не пренебрегнете космически.


 • Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана

  Бижута от стомана
  Заедно с"Бижута от стомана" също четат: