• (5-04-2015, 13:53)   
  •   0   
  •  675 
Украса под деколте рокля

Силует на рокля и бижута - неразделна понятия за създаване на хармонично и интересен начин. Днес се наблюдава тенденция на популярността на бижута, а скъпоценни бижута се отдалечава на заден план и се използват само в изключителни специални случаи.

За да изберете правилната комбинация, трябва да се вземат предвид не само силует на рокля , но и на цялостния стил. Например, забавни украси с фигурки на животни или птици от значение за младежки стил, като същевременно женствени и елегантни тоалети изискват класически решения в избора на бижута - обикновените кръгли мъниста с перли или висулки с геометрични или флорални мотиви.

Правила за избора на бижута под деколте рокляИ така, при избора на бижута, на първо място се оценява съотношението на размера - малък и плитък силует предполага чист верига с малка окачване, с изключение на ретро начин, в който подредени дълги мъниста лягат върху рокли и достигат до линията на талията. Дълбоко v-позволява да се носи с дълга верига или обемни колиета с вертикална насоченост.

Силует на рокля и бижута - хармонични съчетанияТака че, когато стил рокли и бижута определено, си струва да се пристъпи към избора на форми и дължини на продукта.

Мъниста под дълбоко деколте рокля

Дълбоко деколте рокля може да има няколко форми - ги излага на зелени заоблени, триъгълна, квадратна. В зависимост от това и трябва да се започне при избора на бижута. Например, форма на заоблен силует съчетан с бусами средна дължина, квадратна - с огърлица, с ъглови край, а триъгълен - с дълга верига и ярък масивна висулка. Колкото по-дълбоко деколте, толкова по-дълъг трябва да бъде украса, да не остава твърде голямо разстояние между края на силует и долен ръб кулон, колиета или мъниста.

Бижута под плитък деколте рокля

Плитък силует на рокля е най-добре да се комбинират с къси веригата или гердан, сред които и режийни яки. Ако предпочитанията си остава за дълга на веригата, тогава трябва да изберете макси дължина, доходящую до областта на слънчевия сплит или кръста, ако се използват няколко слоя мъниста.
Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля

Украса под деколте рокля
Заедно с"Украса под деколте рокля" също четат: