• (5-04-2015, 13:54)   
  •   0   
  •  383 
href="/sites/default/files/dalia/elitnye_yuvelirnye_ukrasheniya_1.jpg">
Луксозни бижута

След стандарти на елитни бижута са французите, но днес елитни марки бижута са разпространени по целия свят. И все пак, титлата остава за европейците - техните естетически вкус позволява безупречно мач на модерността, класическа музика и оригиналност на всяка колекция. Най-ярки представители може да се нарече френски и италиански марки.

Италиански бижутаМарки бижута от Италия днес акцентират не толкова по идея, колкото по формата. В новите колекции погледа се явяват класически изделия с типичните за бижута техники - абстрактни витиеватыми шарени и флорални мотиви.

Graziella

Този бижутериен марка открит през 1958 г. и оттогава създава масивни бижута, които привличат вниманието. Марка обича да създават комплекти, пръстени, огърлици, мъниста и гривни. Специално внимание се отделя на цвят - така, много изделия са изпълнени в бяло, синьо, бордовом, жълто и други варианти, които, без съмнение, се добавя яркост и ги кара да се открояват сред другите бижута.

Damiani

Тази марка произвежда както обикновените бижута с добра мастерским интериор, така и тематични. Например, събиране на Кармен се извършва в наситено виолетови нюанси, всички елитни бижута с диаманти и съдържат няколко сплави - бяло и жълто злато.

Гривна Паун впечатляващо един паралел с реален прототип - като тази гривна, пищна опашка от множество камъни окутает китката и ще демонстрира оригиналност го владелицы.

Френски бижута луксозниЕдни от най-добрите съвременни бижута от Франция представи колекция Ballet Precieux.

Van Clef & Arpels

В колекцията Ballet Precieux тази марка представени 29 изделия, които са направени в една балетна школа, свързани с темата. Изящни балерини от скъпоценни камъни надпис в грациозных движения. Колекция посветена на пиеси, "Лебедово езеро", "Лешникотрошачката", "Баядерка", "свещена Пролет" и "Златна рибка". Тези украшения са създадени за истински ценители на изкуството, които са на почит класическо изкуство и jewelcrafting. Цялата колекция е разделена на няколко секции, в които украса са посветени на едно от изпълненията. Всяка секция има един общ детайл - брошка във формата на балерина.
Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута

Луксозни бижута
Заедно с"Луксозни бижута" също четат: