• (5-04-2015, 13:55)   
  •   0   
  •  600 
Комплект бижута

При жените винаги е било страст към красивите бижута, изделия, и затова поговорка "една глава е добре, а две - по-добре", може да се асоциира с декорации, и тогава се оказва, че една огърлица - добре, а колие с пръстен, wsop гривна и обеци - още по-добре. Цял комплект бижута - една сбъдната мечта за много жени, особено ако предстои да се тържествено мероприятие. Изберете декорация за един, не е удобно - това отнема повече време, а и може да се бърка с ръка, сочетав несочетаемое. Така че нека да научите как да изберете желания набор от женските бижута.

Комплекти бижута женски накити от влязат с украшения-гривниБижута с влязат с украшения-гривни от злато могат да съчетаят колиета и обеци. Това е един от най-насипни комплекти, пускането на който ще привлече вниманието на шията, деколтето и китките.
Комплект от гривната не е избран, ако през нощта премяна има ръкавици. Също така не е желателно пускането на съраунд гривна, ако вечерна рокля дълъг ръкав. В останалите случаи гривна с обеци или колие ще се превърне в прекрасен нюанс начин.

Бижута от злато, с пръстениОпределено пръстени за гала вечерта трябва да е масивна и се отнасят към категорията на signets . Комбинация от съраунд пръстени с гривната е жалко, така че трябва да се избере един акцент на ръка под формата на пръстени, а вторият - около врата (обеци), или деколте (колиета).

Бижута с огърлицаКолие е централното украшение, и затова тя е комбинирана всякакви комбинации - с обеци, wsop гривна, печат. Желателно е да се спре избор или на три, или на две продукти, за да не се "презареди" блясък камъни и метал вечерен тоалет.

Бижута от злато с обециВ класическия вариант на комплекти бижута от злато обици се предлагат и в комплект с колие или на веригата с окачване, повторяющей мотив обеци. Но ако е малко да се избегне от класически курс, обеци ще се създаде един прекрасен дует с гривната или печат.
Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута

Комплект бижута
Заедно с"Комплект бижута" също четат: