• (5-04-2015, 14:00)   
 •   0   
 •  562 
href="/sites/default/files/dalia/yuvelirnye_ukrasheniya_shopard_1.jpg">
Бижута Шопард

Ако говори за красиви бижута с оригиналните си връхната точка, веднага след това идва на ум известната Шопард. В края на краищата, бижута Шопард най-често могат да се видят от известни личности и модницах цял свят.

Малко история

Историята си Къща Шопард започна през 1860 г., когато 24- лятна часова майстор Луи Уилис Шопар откри своето дело за производство на часовници. Дълго време неговата известност не отиде по-далеч на швейцарския град, но през 1920 г. той решава да се премести в Женева, където си оценен по достойнство. През 1963 г. предприятие може да изчезне, тъй като имаше мощни конкуренти - японците с кварцевыми в продължение на часове. Освен това никой не може да вземе върху себе си ръководството на Дом. Но в това време в борда на "Шопар", дошли немски часовникар Карл Шойфель. С тези още популярност фирма става само расте. Още повече, след като те започнаха да произвеждат изключително красиви бижута, които са завладели много жени.

Бижута Chopard - изтънченост и стилУкраса на Шопард се характеризират с:

 • изисканост;

 • оригиналност на изпълнението;

 • индивидуалност;

 • яркостта и собствени специални обжалване;

 • актуални стил. • Много звезди и известни личности даде предимство на този аксесоар. Бижута от Шопар - това е класика, която не излиза от мода и най-вероятно никога няма да излезе. Закупуване на часовници и бижута от тази къща мечтата на много момичета. В края на краищата, този стил и обжалване в нито един друг бижута продукт.

  Украса на Chopard "Диснеевские принцеса"  Наскоро бижутериен марка Шопард пусна колекция от бижута, посветена на най-известните принцессам от ес Дисни . Всяко бижу отражение на духа и стила на карикатура на героинята. Тази колекция е привлякла доста внимание и е станал много популярен.

  Тук има колие, което прилича на луксозна рокля на Бел със сини сапфири и лилави аметистами. Брошка-цвете от розови сапфири, рубини, рубелитов и турмалинов, които ни напомнят за Мулан. За любителите на морска тематика създаден гривна Ариел, изработен от мъниста халцедона, смарагд и диаманти. Или окачване от диаманти за принцеса Жасмин. Именно тези декорации са отбелязани нежност и женственост си обладательницы и наистина ще украсят всяка вечерен тоалет. С тях толкова лесно да се чувствам като принцеса от вълшебна приказка.

  Въпреки това, всички колекции на тази Къща се срещат с огромно възхищение. В края на краищата всяко бижу има своя чар, живее живота си. Много често създателите на бижута черпят вдъхновение в природата. Така, например, луксозно изглеждат пръстени във формата на животни или последната колекция на "ръководител", която се превърна в боксова круша. Пръстени, обеци и висулки, изпълнени в крушовидна форма. Тези обеци определено ще се хареса на всички и няма да оставят безразличен нито един модницу.

  Идеалната декорация за вечерта гардероб

  Повечето златни бижута Шопард толкова роскошны, че е напълно не на място ще бъдат в дневния начин. Най-често момичетата се спират върху тях своя избор, когато отиват на светско събитие или парти. Тези бижута са прекрасно подчертават индивидуалността и добър вкус на своите обладательницы.

  Създателите на бижута все по-често агитируют момичетата носят ярки бижута и създават невъобразими украшения-произведения на изкуството, които очароват своите лукс и стил. В своите творби на майстори използват камъни с различни цветове и нюанси, а също и с различна кройка и форми. И те предпочитат в по-благородна камъни, например, диаманти, сапфири, изумруди.
  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард

  Бижута Шопард
  Заедно с"Бижута Шопард" също четат: