• (5-04-2015, 14:00)   
 •   0   
 •  828 
Бижута с емайл

Бижута с емайл са се появили много отдавна, но сега е на нов етап на тяхната популярност. Те с радост носят момичета-тинейджеры, а също и зрели дами с добро чувство за вкус.

Техника производство на бижута с емайлЕмайл - това е легкоплавкое стъкло в състава на които има различни химически частици силициев двуокис, алуминий и други. Вашия цвят, тя може да се промени в зависимост от примеси, кобалт, мед и кадмий. Сместа се нанася върху продукта и под действието на температурата на емайла, се поставя на базата, а също така се създава фигура. При създаването на рисунката е напълно процеса на творчеството на производителя, където може напълно да проявят своята фантазия и да създаде невероятни декорации. Най-добрият материал за покриване на емайла, е злато. Макар и бижута сребро с емайл са по-популярни. Това става причина за стойността на продукта.

Има няколко технологии за покриване на емайл:

 • Выемчатая. Емайл, в този случай се прилага в ниша, които са нанесени на бижута продукт. Вдлъбнатини могат да бъдат направени след направата на бижута или още в процеса. Наля те са прозрачни или непрозрачни емайл.

 • Перегородчатая. На повърхността На някоя изделия се нанася тънка тел, която е преградена в тези вдлъбнатини се изсипва емайл. Много често срещана техника, която най-често използват.

 • Ажурная. Използва се на ситно емайл, която се попълва метална рамка. По различен начин я наричат витражной техника. • Стилни бижута с емайл  Днес популярността на бижута от злато, и сребърни бижута с емайл производство на Италия са много популярни, тъй като те са известни със своето качество и оригиналност на изпълнението. Избор и разнообразие може да задоволи дори най-взискателните модата. Също са много популярни бижута с емайл от бижута на марката Sunlight. В техните колекции могат да се намерят по-ярки и эпатажные украса, така и на обикновена и сдържан в цветове, модели. При това качество на емайла много високо и не се страхува от никакви влияния на външната среда. Тук е огромен асортимент от: обеци, пръстени, гривни, висулки и колиета, колиета и брошки. При това някои модели са изработени от благородни метали, както и някои от по-евтини, но качеството на изработка, боядисване и красота от това да не страдат. Украса с емайл Сънлайт много са паднали душата си и феновете такова изпълнение с удоволствие отново и отново, допълва колекцията си.
  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл

  Бижута с емайл
  Заедно с"Бижута с емайл" също четат: