• (5-04-2015, 14:01)   
 •   0   
 •  746 
href="/sites/default/files/dalia/ukrasheniya_v_stile_pandora_1.jpg">
Декорации в стил Pandora

Уникални, модерни и неподражаем - всичко това украса в стил Рandora, завоевавшие невероятна и с нищо без аналог през последните години популярността на модата сред всички възрасти. За гривна, колие или сережках тази фирма мечтае всяка дама, защото в аксесоарите, може да се превърне в цвят надетого рокли или под настроението на вечерта е толкова лесно да се усети индивидуалност и дори в някаква степен да се опитате сами в ролята на дизайнер на бижута.

От какво толкова популярни украса в стил Рandora?Декорации в стил Рandora представени влязат с украшения-гривни, колиета, обеци. Принципът на ги е гениален и в същото време проста. Така, Пандора гривни, съставени са от рамка, направена от сребро, злато, кожа, а също и от всички видове оригинални топчета, суспензии, висулки-талисмани под формата на фигурки. Окачването на свой ред може да бъде:

 • метални;

 • стъклени;

 • пластмасови;

 • с кристали;

 • направени от естествени материали. • Декорации в стил Рandora от сребро демократични на цена и при това са брилянтни оригинални. Останалите верни на своя главен принцип - свободното преместване на детайли по веригата, те стават за модата своеобразно хоби. В края на краищата, това е вълнуващо интересно: лично събира своята уникална декорация, изберете мъниста и висулки, иначе наречени още "шармами", и отново, и отново да експериментирате с комбинации.

  Украса под Рandora външно много приличат на истинските. Въпреки това, за разлика от оригиналите, те най-често не са подвижни части и са изработени от не-природни материали, което в голяма степен намалява срокът им на безупречен външен вид. А нали именно в уникалната технология на самостоятелно творения украса на своите мечти, може би, и изгражда тайната на успеха на марката Рandora. Затова украса тип Рandora макар и да има място да бъдат, но прехвърли всички предимства на този на продукта, определено не могат. Модата от цял свят се стремят да вземат най-ярки мъниста и камъни, за да украсят своя гривна или си огърлица очарователни животни, герои от известни митове и дори знаци на зодиака.

  Малко от историята на бижута в стил Рandora  Днес, като гледам в стилни маркови бутици, трудно е да си представим, че историята на бижута в стил Рandora започна още през 1982 година. Тогава - малък магазин интересни продукти, а днес - огромна компания, която има цяла мрежа от магазини, бижута по целия свят, Рandora ежедневно увеличава броя на своите поклонници групировки.

  По този начин, най-силното оръжие на сребърни бижута в стил Рandora, както впрочем и всички други варианти на изделията на тази марка е в това, че те никога не могат да роди своя притежател, защото може лесно да се променят, се комбинират, за да промени места подробности и получаване на напълно нови модели.
  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora

  Декорации в стил Pandora
  Заедно с"Декорации в стил Pandora" също четат: