• (5-04-2015, 14:04)   
 •   0   
 •  442 
Украса Българи

Бижута Българи са известни по целия свят за своята самобытностью и изящностью. Бижута, парфюми, часовници в този известен производител са свързани с лукса и эксклюзивом.

История на бижута BulgaryВсичко започна в края на 19 век с откриването на малък бижута магазинчика. Сотирио Българи - гръцки бижутер, направени залози в Рим и не прогадал. Тук винаги е имало много туристи, което означава, признание дойде достатъчно бързо. Но не само търговски авантюристична му помогна в това. Предприемач наистина иска да прослави името си само с качествени и оригинални неща. След смъртта на делото на баща си успешно продължено от неговите синове. Магазини започват да се отварят в Ню Йорк, Париж, Монте Карло. Редовни посетители бутици стават Елизабет Тейлър, Одри Хепбърн и други звезди на киното и модния подиум.

Колекция бижута БългариТези бижута могат да бъдат разпознати. За това има няколко причини:

 • те съчетават в себе си класицизъм и модерен дизайн;

 • можете да изберете изключителна и по-достъпен вариант;

 • златни бижута Българи са с високо качество на изпълнение;

 • този производител не следва модата, той създава;

 • оригиналната украса Българи - това е голяма инвестиция и чудесен подарък. • По принцип, бижута са изработени от злато, често декорируются скъпоценни камъни. Има и сребърни вариации.

  Колекция от шедьоври на постоянно расте. Оригинални бижута Българи ценени кралските семейства, аристократией Европа, да не говорим за простосмъртните, които с breathy избират и носят тези прекрасни пръстени, обеци, огърлици. В тях се усеща професионализъм, неповторим вкус и стил, което побира в себе си антични представи за лукс, идеи от епохата на Възраждането и модерните тенденции.

  Тези, които не могат да си позволят скъпи оригинали, могат да закупят копия на бижута Българи от злато или сребро. Те ще станат несравнимо допълнение към всички заедно.

  Гърците се гордеят с факта, че Сотирио Bulgari е роден в Гърция, италианците - по това, че именно в Рим той откри собствен бутик, а тези, които има у себе си бижу на тази модна къща, горди, че са станали щастливи притежатели. Българи - това е името, просперираща марка, бижута, които са повишени в ранг фамилни скъпоценности. Сотирио е поставил в своя бизнес и душата, доколкото тя е достойно прославя своя създател като един от най-известните бижутери на всички времена и народи.
  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи

  Украса Българи
  Заедно с"Украса Българи" също четат: