• (5-04-2015, 14:05)   
  •   0   
  •  1488 
href="/sites/default/files/dalia/yuvelirnye_ukrasheniya_karte_1.jpeg">
Бижута Картие

История на бижута къща Cartier започва още през 1847 година. Пик на популярността на бижута от Cartier през 20-те - 70-те години на ХХ век. Тогава маркови бижута носеше елита на Холивуд. Но фатално купувача за основателя на Дома Луи-Франсоа Куртье се превърна в принцеса Матилда, която е племенница на Наполеон I и братовчедка на Наполеон II. След това Картие, той стана глава на ателие Пикара в Париж.

Бижута от американската компания оценени не само звездите, но и носители на високи титли - принцеса на Монако Грейс, филмова звезда Глория Свенсон, Херцогинята на Виндзороская и много други.

Дизайн на бижута КартиеВсички златни бижута Cartier, на пръв поглед, са разнообразни. Но ги обединява аристократичный характер. Всяко бижу може да се сравни с произведение на изкуствата - добри ръба на абсолютната хармония, съдържателен сюжет - това са основните съставки за всеки продукт.

Създавайки бижута, дизайнери бижута на марката Cartier не се придържат към правилата. Те не усыпают пръстени и гривни с диаманти, което ще ги направи елита, талантливи дизайнери са способни да създават уникални декорации, без изобилие от лукс. При това всички материали от най-високо качество. Продукти също изненадват с дизайн. Например, един от пръстените от Кортье е изпълнено във формата на главата на тюлен. В същия стил е гривна, но там вече е изобразено животно изцяло. В колекцията на марката достатъчно много бижута във формата на животни, птици, влечуги и насекоми, които са точно предават характер на животното.

Понякога дизайнерите създават цели композиции. Пример за това може да послужи като пръстен от платина, украшенное оповестени цвете, в която седят две божиите крави. Или гривна, в която се преплитат два крокодил. Заслужава да се отбележи, че сред бижута Картие достатъчно много сложни композиции от няколко елемента. Тези произведения са резултат от висок професионализъм и вековни практики. Оригинални бижута Картие бижута Cartier струва сравнително с други накити скъпо. Затова ниска или средна пазарна стойност, следва да предизвика подозрения.

Важно е, че американският бижутер Къща пуска не само за украса, но часовници и телефони. Всеки един от продуктите - това е на първо място бижута са произведение на изкуството. Дизайн на мобилен телефон не отстъпва по свой стил и вкус, бижутата. Той също е аристократичен, има фина линия и правилната геометрична форма.
Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие

Бижута Картие
Заедно с"Бижута Картие" също четат: