• (5-04-2015, 14:06)   
 •   0   
 •  1511 
rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/dalia/antikvarnye_yuvelirnye_ukrasheniya_0.jpg">
Антични бижута

Какво още можете да направите за гардероб, изпълнен с неща статус на марки и известни марки? Най-добрият избор в този случай ще антични бижута. Те гарантирано ще изглежда оригинално и лесно ще станат "трик" си начин. Важното е, да изберете украса сърце, а не логика.

Характеристики на старинни бижутаКак да се различи антикварное продукт от фалшификати? Основната разлика налагане на нещата. На моменти той е малко потерто, а понякога и твърде тромава и "не по-банда" грубоватое. Но в това се крие кора от лимон украса. Колко хора го носи до вас? В чест на което е купен и каква енергия успя в себе си поемете? Всички тези въпроси са интригуващи и ме очарова.

За да се нарече украса винтажным, трябва да се знае датата на производството му или на първата покупка. От този ден трябва да мине повече от 20 години. Продуктът може да се комбинират в себе си черти на определена епоха или принадлежат на никаква дизайнер.

Да се намери реколта бижута могат да бъдат в следните места:


 • Антикварни магазини. Тук са представени скъпи бижута дореволюционные украса, с оригинален външен вид. В магазин можете също да изберете други реколта неща - дрехи, парфюми, кутии за бижута. Цената на антики е доста висока, затова магазини по-често посещават колектори.

 • Бълха пазари. Тук цената на стари бижута са много по-ниски, отколкото в антикварни магазини, а също може да се пазариш. Единственият минус - вместо антики могат да се закупят евтини фалшива. Тук можете да си купите всичко, като се започне с огърлица, завършва клипсами и брошками.

 • Баба сандък. Абсолютно безплатен и по-интересен начин. Можете не само безплатно да получите украса, но и да го достоверна история от устата им владелицы. Алтернатива сундуку може да излезе и мамина ковчег. • Избор на бижута в стил античен бъдете внимателни и задължително анализирайте, с какво те могат да ги носят.

  Класификация на антични бижута  В зависимост от историята на бижута и стайлинг под определена епоха могат да се разграничат следните видове бижута:

 • Бижута в стил барок. Стил присъщо на сдържано достойнство и ярък помпозност. Се използват филигранни мотиви, големи масивни детайли, вложки от перли и скъпоценни камъни. Повишено внимание е отделено на кулонам и подвескам.

 • Бижута от злато в стил рококо. Използвани са елегантни рамки и различни видове злато. Тези антични бижута често са произведени с диаманти, които закрепляются начин "паве", което има камъни максимално близо един до друг.

 • Съветските бижута. Тук преобладава лекота и дори известна наивност. Големи, малко грубоватые камъни облачены на лекар по дентална медицина от злато и сребро. За вложки се използват рубини, кехлибар, фиониты.


 • Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута

  Антични бижута
  Заедно с"Антични бижута" също четат: