• (5-04-2015, 14:08)   
 •   0   
 •  629 
Бижута с камъни

За да изделия блестяха и привлече вниманието, бижутери използват скъпоценни камъни. Особено изглеждат красиви композиции от цветни камъни в дует със злато. Маркови бижута с камъни се считат за истински шедьоври на изкуството.

Бижута от естествени камъниРазсипа цветни камъни са гарантирани привличат вниманието и да подчертава стила на момичетата. Композициите могат да бъдат изпълнени във формата на животни, пеперуди, цветя или други фантазийных фигури, или включват добре фасетиран големи камъни. В зависимост от вида на камъка могат да се подчертае следната класификация украса:

 • Бижута със сапфир. Този камък се счита за втората по стойност след диаманта, така че се използва в бижута, лукс. Камък има наситен син цвят, но се срещат други нюанси. В бижута сапфир често комбинируют с диамантен пръстен, а лекар по дентална медицина, които се правят от бяло злато.

 • Бижута с гранат. Камък, боядисана в цвят бордо, но има случаи, зелен и жълт цвят. Гранат изглежда добре в рамка от жълто/червено злато. Днес в асортимента са представени всички видове пръстените, висулки и обеци са с нар.

 • Бижута с бериллом. Имат много вариации, тъй като камъкът е широка гама от цветове. Така, в един продукт могат да се намерят камъни, жълто, розово и лимонов цвят и всички ще бериллами. Най-ценни остават бижута с изумруд. Зелен камък и се отнася до бериллу.

 • Бижута с рубин. Камъкът е най-твърда и след диаманта. Особено ценен рубин виолетово-червен оттенък. В дует със златни рамки камък се появява в цялата си красота. Във връзка с високата цена го съчетават само със скъпоценни камъни, лукс.


 • Освен изброените продукти с камъни има и други, не по-малко красиви екземпляри. Бижута от злато или сребро, могат да бъдат комбинирани с хризолитом, опалом, аквамарином, родонитом и други камъни.

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни

  Бижута с камъни
  Заедно с"Бижута с камъни" също четат: