• (5-04-2015, 14:13)   
 •   0   
 •  946 
Бродирани мъниста бижута

Стилен и луксозен може да бъде не само украса от скъпоценни камъни, скъп, но и продукт, в който вложих фентъзи майстор, топлината на ръцете. Бисер е евтина, но е толкова разнообразна, че ви позволява да създадете уникални неща, които могат "да даде преднина на" много модерен бижутата от бижутериен магазин.

Бродерия с мъниста различни декорации: основни стъпкиОказва се, за да се направи забележително и оригинална декорация, не е необходимо да притежават специални знания. Човек трябва само да се следват по стъпките на:

 • Начертаете скица на хартия. Могат да се ръководят въображение и да поставите мъниста така, както вие смятате за добре, или да се отгатне схема в списания или в мрежа.

 • След това трябва да се вземе кърпа, краищата на които не се нуждаят от обработка - сукно или фетр, например, и приутюжить към нея линии, който ще добави тя бомбе.

 • Следващата стъпка е преносим модел инструмент за плат и нарязани. При използване на кабошонов - стъклени камъчета, могат да променят цвета си. За това трябва да се вземе или цветна хартия, или разноцветную фолио, нарежете я на формата на прозрачни "стекляшки" и се придържа първо към основата, а след това и самият кабошон към детайла.

 • След като лепилото изсъхне, можете да обшивать камък мъниста. Влюбен мъниста за декорации - забавна, но отнема много време за упражнение.

 • Последният щрих е изрязване и пришивание подплата от кожа за почти готовия украса. • Видове бижута, бродирани мъниста и камъни  Така лесно може да се направи необичаен висулка, привлича погледи колан, интересно колие или огърлица. Използването на материали от различни размери и цветове, вие ще получите сложен дизайн, съответно, много красиви неща. Гривна, пръстен, брошка и дори равенство ще стане неповторима връхната точка на образа. Авторски бижута от мъниста могат да се насладят на администраторите или да опитате да направите и сами, като се възползват от специални готови схеми.
  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута

  Бродирани мъниста бижута
  Заедно с"Бродирани мъниста бижута" също четат: